Vizyonda bu hafta neler var?

Max Maceraları 2: Krallığa Yolculuk


Seslendirme: Yekta Kopan, Özge Özpirinçci, Sezen Aksu

Max Maceraları: Kralın Doğuşu filmiyle başlayan Aslan Max ve dostlarının heyecan dolu macerası ikinci filmle devam ediyor. Max, son güç kristalini ele geçirmemesi için Gölgelerin Efendisi ile ezeli mücadelesini sürdürüyor. Fakat bu sefer Max ve arkadaşlarının karşısına Gölge Yarasaları ve Gölge Örümcek de çıkıyor. Sonsuzluk ormanından gizemli adaya uzandıkları zorlu ve macera dolu bir yolculuk sonucu, son güç kristalinin bulunduğu Buzlar Diyarı’na varıyorlar. Ama son güç kristali maalesef Gölgelerin Efendisi’nin eline geçiyor. Şimdi Aslan Krallığı’nın kurtuluşu gerçekten tehlikede.

Max Maceraları 2: Krallığa Yolculuk'un fragmanı için tıklayın!

6 1

Kara Şövalye Yükseliyor


Yönetmen: Christopher Nolan
Oyuncular: Christian Bale, Gary Oldman, Tom Hardy

Terörist lider Bane, Gotham şehrinin güvenliğini tehlikeye atarken, Batman efsanesini yok etmek için Kedikadın Selina Kyle'dan da yardımını almıştır.

Kara Şövalye Yükseliyor'un fragmanı için tıklayın!

6 2

Kayıp


Yönetmen: Heitor Dhalia
Oyuncular: Amanda Seyfried, Daniel Sunjata, Jennifer Carpenter

Kız kardeşi ortadan kaybolunca Jill, kendisini iki sene önce kaçıran seri katilin geri döndüğünü anlar. Fakat polis de dahil hiç kimseyi buna ikna edemez. Jill şimdi herkesi karşısına alarak, kız kardeşini kaçıran adamın peşine düşecektir.

Kayıp'ın fragmanı için tıklayın!

6 3

Kurtuluş Son Durak


Yönetmen: Yusuf Pirhasan
Oyuncular: Belçim Bilgin, Demet Akbağ, Nihal Yalçın

Psikolog Eylem (Belçim Bilgin) yakın zamanda evlilik hazırlıkları yapan, beraber olduğu sevgilisini çok seven bir kadındır. Fakat nişanlısı Okan ile beraber oturmak için Kurtuluş semtinde aldıkları eve sürpriz biçimde yalnız başına taşınır; zira Okan evlilik hazır olmadığını söyleyerek Eylem'den ayrılır. Eylem yeni taşındığı Saadet apartmanında aşk acısı ile depresyona girer. Apartmanda sıradan hayatlar yaşıyor gibi görünen 5 komşusu Eylem'e yardımcı olmaya çalışırken, kendi hayatlarını çok baştan aşağıya değiştirecek olaylar yaşayacaklardır.
6 4