Vizyonda 8 yeni film var!

Baskın


Yönetmen: Gareth Evans
Oyuncular: Yayan Ruhian, Joe Taslim, Pierre Gruno

Özel bir operasyon timi, şehir dışındaki mahallelerden birinde aranan bir uyuşturucu tücarrıın gizlendiği istihbaratını alır ve adamı yakalamak için oturduğunu binaya baskın düzenlerler.

Fakat atladıkları nokta bu apartmanın her katı farklı suçlularla hüküm giymiş onlarca katil, manyak, hırsız ve çeteyle doludur.

Baskın'ın fragmanı için tıklayın!

9 1

Bu Gece Benimsin


Yönetmen: David MacKenzie
Oyuncular: Luke Treadaway, Natalia Tena, Mathew Baynton

Adam çok meşhur bir elektropop grubunun çapkın solistidir ve tüm yakışıklılığı şımarık top model sevgilisi ile taçlanmıştır. Morello ise zengin bankacı sevgilisinin yanı sıra yeni yeni meşhur olmaya başlayan post-punk kızlar grubunun en gözde elemanıdır. Ve birbirlerine hırsla rakip olan bu iki rock yıldızı, 24 saat boyunca birbirlerine kelepçeli olarak kalırlar! Hem de binlerce kişinin katılacağı müzik festivalinde sahne almadan hemen önce! Kelepçenin kayıp anahtarını bulamayacaklarına göre, karşılıklı yumuşamanın zamanı gelmiş midir?

Bu Gece Benimsin'in fragmanı için tıklayın!

9 2

D@bbe: Bir Cin Vakası


Yönetmen: Hasan Karacadağ
Oyuncular: Koray Kadirağa, Nihan Aypolat, Elif Erdal

Ankara'da yaşayan evli bir çift olan Ceyda T., Sinan T. ve kızları Burcu T. nereden geldiği belli olmayan, bedebsiz bir varlığın şiddetli saldırısına uğrarlar. Ankara GATA Tıp Fakültesi’ne müracaat eden ailenin evlerine video kayıt sistemi kurularak, evin takip altına alınmasına karar verilir. Herkes ailenin delirdiğine inanırken kamera kayıtları aksini iddia edecektir.

D@bbe: Bir Cin Vakası'nın fragmanı için tıklayın!

9 3

Esaret


Yönetmen: Frédéric Videau
Oyuncular: Agathe Bonitzer, Reda Kateb, Hélène Fillières

Gaelle, 8 yıl hapis hayatı yaşadıktan sonra bir gün kendisini kaçıran Vincent tarafından serbest bırakılır. Gaelle, gün geçtikçe özgürlüğünü geri almaya devam ederken, bu kez de ailesiyle ve aslında yeni keşfetmekte olduğu hayat ile yüzleşecektir. Yaşadığı her yeni gün ona hayatla ilgili farklı bir bakış açısı ve görüş getirmektedir. Filmde kurban ve kaçıran arasında, hem şefkat, hem nefret, hem de farklı farklı duyguların yer alacağı bir ilişki gözler önüne serilmekte, aslında inkar edilemez bir sevginin ortaya çıkışı anlatılmaktadır.

Esaret'in fragmanı için tıklayın!

9 4