Vizyonun yeni filmleri!

.



Bu hafta vizyonda birbirinden güzel altı film var. Komedi, aşk, dram ve gerilim içerikli bu altı filme bayılacaksınız!

Haberin sonunda fragmanlara ulaşabilirsiniz!
8 1

SüperTürk


Yönetmen: Tamer Karadağlı
Oyuncular: Tamer Karadağlı, Arzu Balkan, Suna Keskin

Özet: Süper kahraman dediğin nasıl olur? Elbette uçar, meyveleri ya da başka nesneleri gözlerinden çıkan ışınlarla ikiye böler. Kumarda kimseye çaktırmadan kendi lehine hile yapar, annesi de oğluna nazar değmesin diye kurşun döktürür, boncuk takar! Ailesi uzun süre bu süper çocuğu, SüperTürk'ü gözlerden uzak tutmayı, yeteneklerini saklamayı becerse de, bir gün kazara deşifre olur. Artık o program senin bu program benim televizyon kanaları arasında mekik dokuyarak gezmek, insanlara maymunluk yapmak zorundadır.
8 2

Patlak Sokaklar-Gerzomat


Yönetmen: Kerim Barutçu
Oyuncular: Ömür Cedimağar, Volkan Öge, Tansu Tunçel

Özet: Azılı bir suçlu olan Black Jack hapisten kaçmıştır ve zamanında kodese girmesine neden olan iki dedektiften intikam almaya kararlıdır. Haince bir plan kurar ve hükumetin elindeki gizli ve çok güçlü bir kitle kontrol silahını ele geçirir ve karşılığında fidye ister. Jack silahı ele geçirip, kaçırdığı bilim kadını Mary Jane sayesinde aktive etmeyi başarırken, dedektifler John ve Billy de Jack'in peşindedir. Diğer bir yanda ise paniğe sürüklenmiş bir halk vardır. İkilinin işi oldukça zordur.
8 3

Son Vurgun


Yönetmen: Baltasar Kormakur
Oyuncular: Mark Wahlberg, Kate Beckinsale, Ben Foster

Özet: Eski bir suçlu olan Chris Farraday (Wahlberg) uzun zamandır belaya bulaşmadan, kendisine yeni bir hayat kurmuş, evlenmiş ve çocuk sahibi olmuştur. Fakat güzel karısının erkek kardeşi Andy (Caleb Landry Jones), bir uyuşturucu çetesinin işlerini eline yüzüne bulaştırınca Chris, Andy’nin hayatını kurtarmak ve borcunu ödemek için yeniden kaçakçılık planlarına dahil olur.
8 4