Makyajda renk kombinasyonları



Makyajınızdaki renklerin uyumu ne kadar doğru ve güzel olursa, makyajınızın etkileyiciliği bir o kadar artar. Doğru kombinleri öğrendikten sonra hem daha hızlı, hem de daha etkili makyaj yapacaksınız.
11 1

Gök mavisi gözler


Mavi tonları gözlerinizin belirgin olmasını sağlar. Bu da daha etkileyici bir bakışınızın olmasını sağlar. Yapacağınız açık mavi bir far uygulamasıyla hem seksapalitesi yüksek bakışlar, hem de daha belirgin gözlere kavuşacaksınız.
11 2

Gökkuşağını gözlerinize taşıyın


Göz kapaklarınızın iç kısmına zümrüt yeşili far sürün. Göz kapaklarınızın dış kısmına ise açık pembe sürün. Mavi göz kalemiyle gözlerinizi çevreleyin. Gözlerinizin büyük durmasını istiyorsanız dışına, küçük görünmesini istiyorsanız içine uygulayın. Doğal bir görünüm için göz kaleminin üzerinden zümrüt yeşili farla geçebilirsiniz.

Kirpiklerinizi de rimelle dolgunlaştırın. Yanaklarınıza farınıza uyum sağlayan açık pembe bir allık uygulayın.
11 3

Beyazın sağlığı yüzünüzü saracak


Beyaz ve pembe ile yüzünüzde hem saf, hem de etkileyici bir etki yaratabilirsiniz. Yapmanız gereken işlem; fırçanızı hafif ıslatın ve beyaz fara batırın. Göz kapaklarınıza ve göz kapağınızın iç kısmına doğru sürün.

Göz kapağınızın sadece başlangıç kısmına uçuk pembe bir far ve kaş altlarınıza parlak bir pembe sürün. Rimelinizi kahverengi tonlarında kullanın.
11 4