Vücudu forma sokmak için diyet tavsiyeleri

Diyetkolik.com’un uzman diyetisyenleri, yeni yıla yeni biri olarak başlamanızı sağlayacak öneriler sunuyor.


Yeni yılda sağlıklı ve formda olma dileklerinizi lafta bırakmayın. 2015 yılını daha fit bir vücutla geçirmeniz için Diyetkolik.com diyetisyenlerinin tansiyelerine kulak verebilirsiniz.

İşte hem fiziksel hem ruhsal olarak kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacak öneriler...
8 1

Diyet yaparken aç kalmamanız gerekiyor. Aksi takdirde aç kalan bedeniniz küser ve kilo vermenizi zorlaştırır. Günlük almanız gereken kaloriyi hesaplayıp besin değerleri açısından dengeli ve sağlıklı bir program sürdürmelisiniz.

Diyet sürecinde bazal metabolizmanın altında enerji almanın metabolizmayı yavaşlatarak kilo kontrolünün sağlanamamasına neden olduğunu unutmamak gerekir.
8 2

Diyet yaparken sevmediğiniz yemekleri tercih etmek zorunda değilsiniz. Severek tükettiğiniz yemeğin vücudunuza sağladığı fayda, sevmeden yediğiniz besinin size sağladığı yarardan çok daha fazla olduğunu unutmayın. Severek yemek size iki kat fayda sağlar.
8 3

Sağlıksız ve bir o kadar da pahalı yemekler tüketmek hem bütçenize, hem sağlığınıza zarar verir. Onun yerine zayıfladığınız zaman giyebileceğiniz elbiseler alarak kendinizi motive edebilirsiniz.
8 4