Vücudu hızla şekillendiren egzersiz hareketleri!

Anna Kaisers'in yüksek yoğunluklu egzersizleri Shakira'nın favorisi! İşte vücudu hızla şekillendiren egzersizler...


Shakira'nın "She Wolf" videosundaki dansçılardan biri olan spor eğitmeni Anna Kaisers, kalp ritminizi arttıracak cardiyo etkili egzersiz hareketlerinin yalnızca eğlenceli değil aynı zamanda süper etkili olduklarını söylüyor.

Shakira'nın sevdiği bu hareketler yalnızca kalorilerinizi yakmanıza değil, yağlarınızı eritmenize ve vücudunuzu şekillendirmeye de yarıyor.

İlk üç egzersiz kalp ritminizi arttırırken, aynı zamanda vücudunuzun alt kısmını güçlendirecek ve kaslarınızı düzenli şekilde esneterek daha esnek olmanızı sağlayacak.

Egzersiz hareketlerini, size verilen süre içinde bir döngü halinde yapabileceğiniz kadar sık tekrarlayacak ve hareket değiştirirken ara vermeyeceksiniz.
9 1

Daha sonraki üç harekete geçtiğinizde gövdenizi sağlamlaştırmaya yoğunlaşacak. Bu hareketlerle kollarınız, omuzlarınız, karın ve kasık kaslarınız dahil tüm gövdeniz çalışacak.

Size enerji verecek ve egzersiz ritminizi destekleyecek hareketli playlistinizi hazırlayın ve kaslarınızı çalıştırmaya başlayın!

1. Round

1 dk. Dinamik diz Kaldırma / her bacak için 30 saniye
15 sn. Topuk hareketi , 1 dk. Hamle ve Tekme hareketi (her bacak için 30 saniye)
15 sn. Topuk Tekmesi,
20 saniye ara verin ve ikinci rounda geçin.

2. Round

Tüm egzersizler için verilen tekrar sayısını tamamladıktan sonra ara vermeden bir sonrakine geçin. Tüm hereketleri üç kez tekrarlayın.
9 2

Sol bacağınıza ağırlık vererek hafifçe dizlerinizi bükün ve sağ ayağınızı ayak parmaklarınız yere değecek şekilde arkaya doğru uzatın. Kollarınızı başınızın üzerine uzatın ve hafifçe sola doğru eğilin. (a)

Tek bir hareketle dizinizi göğsünüze doğru çekerken kollarınızı da dizinize doğru indirin.(b) Bu hareketi diğer bacağınızla da tekrarlayın ve başa dönün.
9 3

Bacaklarınızı omuz genişliğinizden bir adım daha geniş açın, dizlerinizi bükün ve yarım çömelme pozisyonunda kalçanız arkada gövdeniz öne eğik vaziyette durun.
Kollarınızı göğsünüzün önünde bileklerinizin hizesında birleştirin. Dirsekleriniz birbirine yapışık olmayacak.(a)

Tek bir hareketler, topuklarınıza doğru basarak yukarı doğru zıplayın. Zıplarken kollarınızı iki yanınıza indireceksiniz. Zıpladığınız da ayak topuklarınızı birbirine değdireceksiniz.
Hareketiniz bitince hemen başlangıç pozisyonunu alın ve tekrar zıplayın.
9 4