Vücudumuzu bikiniye hazırlıyoruz!

....



Yavaş yavaş tatil planları yapılmaya başlarken siz valizinize hangi bikiniyi koyacağınıza karar verdiniz mi? ELMAELMA'nın sizin için hazırladığı egzersizle sahilin en kusursuz ve seksi kadını siz olacaksınız!
8 1

Kaslarınızı sıkılaştırın


Bacak ve omuz kaslarınızı sıkılaştıracak, yaza hazırlayacak bu hareketi yapmak çok kolay. Öncelikle ayakta, dik durun ve bacaklarınızı omuz hizasında açın.Plates topunu ellerinizin arasına alıp, göğsünüzün önünde tutun. Ardından yanlara doğru düzgün bir şekilde zıplayın ve bacaklarınızı açın. Topun başınızın üstünde olmasına özen gösterin. Bu hareketi düzenli bir şekilde tekrarlayın.
8 2

Bacaklarınızı zıplayarak forma sokun


Bacaklarınızın, kalçanızın ve sırt kaslarınızın sıkılaştığını hissettirecek bu egzersizi yapmak için ihtiyacınız olan sadece direnç bandı. Göğüs hızasında bulunan sert bir objeye direnç bandını bağlayın. Bandı sonuna kadar gerin. Geri geri giderken, bandı elinizden bırakmamaya özen gösterin. Hareketi uygularken, dizlerinizi biraz kırın ve omuzlarınızı aşağıya indirerek çömelin . Yerden 7-15 cm zıplarken, bandı bırakmadan ellerinizi geriye, kendinizi öne çekin. Daha sonra kollarınızı yavaşça düzeltin ve dizlerinizi de bükerek başlangıç pozisyonuna dönün. Egzersizi gün içinde tekrarlayabilirsiniz.
8 3

Ağırlık kaldırmayı ihmal etmeyin


Sırtı, kalçayı ve pazuları sıkılaştırıp seksi bir görünüm kazanmayı sağlamak içiin, iki elinizde ağırlıkları tutarak bacaklarınızı omuz hizasında açın. Kollarınızı dirseklerinizden kırmış bir şekilde yukarıda tutun. Bu sırada parmaklarınız karşı yöne bakmasına dikkat edin. Daha sonra ağırlıkları, omuz hizasına gelecek şekilde kaldırın . Ardından kollarınız bir önceki yarı kıvrık pozisyonda dururken, bacaklarınızı düz bir şekilde tutarak kalçanızdan alacağınız destekle eğilin ve yere paralel bir duruma geçin.
8 4