Vücunuzu tanıyıp giyinmek bunlarla mümkün!

...


Dışarı çıkarken ne giyeceğine karar verememek veya saatlerce gardırobunuzun önünde durup yanlış parçaları kombinlemek pek çok kadının ortak noktası.

Üstelik saatlerce uğraşıp vücudumuz için doğru olan parçaları da bulamıyoruz. Oysa herşey kendimizi tanımamızda bitiyor.

ELMAELMA giyimden makyaja kadar her vücut tipine ve yüze gidebilecek öneriler veriyor.
10 1

Vücut tipine uygun giyinmeniz çok önemli. Hoş bir elbise gördüğünüzde hemen almayın, kendinizi onun içinde hayal edin. Bacaklarınız gıpta edilecek güzellikte değilse, mini eteklerle onu ön plana çıkarmayın. Ya da armut tipi vücut hatlarına sahipseniz, karın bölgenize odaklanmayı neden olacak kıyafetlerden kaçının.

Armut tipli kadınlar nasıl giyinmeli? Hatırlamak için tıklayın!


10 2

Büyük göğüsleriniz varsa, sizin için en ideal toparlayıcı sütyenleri seçin. Tabii bu dediklerimizi göz ardı edip, hatalar yaparsanız, eliniz kolunuzla rahatsız olduğunuz bölgeleri kapatmaya çalışacak garip hareketler yaparsınız. Unutmayın ki, kıyafetler sizin doğanızla alakalı çok şey söyler. Kısacası vücudunuz için kesin ve doğru seçimi yapmak için kendinizi tanıyın. Denemekten korkmayın!
10 3

Sizi mutlu hissettiricek renkler değil de vücudunuzu daha iyi gösterecek doğru renkleri kullanın. Açık havai renkleri sizi iyi gösterecektir. Tüm bu renkler yüz hatlarınızı canlandırır. Koyu tenlilerinse, kaçınması gereken bazı renkler var. Koyu ve monoton renkleri asla giymeyin. Beyaz, pembe veya herhangi bir gölge havası katacak pastel renkleri seçin.

Bunun yanında, saç renginize de dikkat etmeniz gerek. Saçlarınızla aynı renkteki giysileri giymeyin. İşte şimdi vücut tipinize uygun doğru parçaları ve doğru renkleri seçebilirsiniz. Sıra aksesuarlarda…
10 4