Vücut tiplerine en uygun kazak modelleri!

Kendi vücut tipinizi belirleyerek hangi kazak modellerinin size daha çok yakışacağını belirleyebilirsiniz! İşte vücut tipleri ve kazak modelleri üzerine tavsiyeler!


Vücut tipinize uygun, doğru kazağı bulmak her zaman önemlidir. Vücudunuza neyin yakışık neyin yakışmadığını bir kez anladığınız zaman, üzerinizde güzel duran, vücut hatlarınızı ortaya çıkaran kıyafetleri seçmek çok kolaylaşır.

Elma vücut tipi, kum saati vücut ya da iri göğüslü bir vücüda sahip olabilirsiniz. Önemli olan vücut şeklinize uygun kıyafetler tercih etmeniz.

Vücut tipinize en uygun kazağı seçmenin temel kurallarını öğrenirken, tarzınızı nasıl aksesuarlarla tamamlamanız gerektiğini de öğreneceksiniz.

İşte vücut tiplerine uygun kazak modelleri!
8 1

Eğer kum saati vücut tipine sahipseniz doğuştan şanslısınız. Bu ince belli vücut tipindeki kadınların bol, dökümlü kazakları unutması gerekir.

Balıkçı yakalı veya hakim yakalı vücuda oturan kazaklar size en çok yakışan modellerdir.

Bunlara alternatif olarak V yakalı, bağlanan modelleri tercih edebilirsiniz.
8 2

Balıkçı yakalı kazaklar vücut şeklinizi dengeleyecek ve vücudunuza geniş yakalı modellerden daha çok yakışacak.

Arkası daha uzun, kuyruklu kazak modellerini ve omuz kısımları transparan detaylı kazakları tercih edebilirsiniz. Aynı şekilde V yakalı kazaklar da çok iyi bir tercih olabilir.
8 3

Asla salaş, bol kazak modellerini tercih etmeyin! Eğer hafif dökümlü rahat kazak modellerini tercih ediyorsanız, onları her zaman dar etekler ve skinny jeanlerle tamamlayın.

Kısa kazaklardan mutlaka uzak durun. Gövdenizi daha uzun gösterecek ve dikkatleri büstünüze çekecek modeller tercih edin.

Kayık yaka, V yaka, kalp yaka ve kare biçimli kazakları tercih edebilirsiniz.
8 4