Yağmurlu günler için 5 pratik makyaj önerisi

Yağmurlu günlerde nasıl makyaj yapılır?



Sezonun yağmurları kapıdayken, böyle günler için birkaç makyaj önerisine göz atmak istemez misiniz?

Hafif bir makyaj, bir de atkuyruğunun yeterli olacağını düşünüyorsunuz belki ama, o 'yokmuş gibi' olan mükemmel makyajınız, nemden ve yağmurdan bir anda soluk bir tene dönüşebilir....

Bu birkaç basit öneriyi aklınızda tutarsanız, yağmurlu günlerde de çekiciliğinizi koruyabilirsiniz.
7 1

Renkli nemlendirici


Yağmura maruz kaldığınız günlerde, zor anlar yaşamamak için suya dayanıklı fondöten kullanmış olduğunuzdan emin olmanız gerekiyor.

Bizse böyle günlerde fondöten yerine renkli nemlendiricileri tercih ediyoruz. Hem cildimizde ağırlık yapmıyor, hem de ince bir kat sürdüğümüz renkli nemledirici böyle havalarda uzun süre dayanıyor.
7 2

Suya dayanıklı maskara


Hepimiz biliyoruz ki yağmur söz konusu olduğunda suya dayanıklı maskara şart! Sonuçta yanaklarınızdan akan siyah boyayla gezmek istemezsiniz.

Yağmurun ne zaman geleceği de belli olmuyor, bu yüzden önlem açısından sonbaharda her zaman suya dayanıklı maskara kullanmanızı tavsiye ederiz.
7 3

Krem allık


Bizim için br başka 'hayat kurtaran' ürün de krem allık. Aslında serin ve taze sonbahar havasında toz allıklar harika oluyor. Ancak yağmurlu havalarda daha kalıcı, daha kendini belli eden bir allığa ihtiyaç duyuyoruz. Krem allıklarsa böyle durumlar için biçilmiş kaftan.
7 4