Yalnızlığınızın sebebini biliyor musunuz?

Güzel, herkes tarafından sevilen, cana yakın ve zeki birisiniz ama yalnızsınız, Sizce neden? Biz biliyoruz...


Sosyal çevrenizde, iş yerinizde, arkadaşlar arasında ve aile içinde çok seviliyosunuz ama yalnızsınız… Neden?

Zaman zaman hepimizin kafasından 'Neden bir ilişkim olmuyor, neden aşk hayatım hiç yolunda gitmiyor, bu hep böyle mi devam edecek?' şekilinde düşünceler geçiyor.

Böyle zamanlarda, hayatımıza almaya çalıştığımız erkekleri, hayatın düzenini ve samimiyetsizlikleri suçlamaya bayılırız. Şimdi size bir soru hiç kendinize dönüp baktınız mı? Acaba yalnız olmanızın sebebi siz olabilir misiniz?
7 1

Yalnızlık sizin tercihiniz de olabilir. Günümüz kadınları olarak hepimiz için okul ve iş hayatı artık birçok şeyin önüne geçti… Tabii ki güzel birşey bu fakat dozunu ayarlamak da gerektiriyor.

Yalnızsanız şimdi bir düşünün, hayatınız iş, okul veya ev arasında mı geçiyor, sosyal çevreniz sadece en yakın arkadaşlarınızla hafta sonu bir cafede oturup birşeyler yiyip içmekten mi ibaret?

Eğer bu soruların birçoğuna evet diyorsanız, üzgünüz ama siz kendi yalnızlığınızı kendiniz yaratıyor hatta haz alıyorsunuz.
7 2

Hayatımıza bir yandan birini almak isterken, diğer taraftan da insanlardan kaçabiliyoruz.

Mesela kariyerine odaklı bir kadın düşünün, gözü işinden başka hiçbirşey görmüyor. Karşısına çıkan biri olsa da işlerinden kafasını kaldıramadığı için elinin tersiyle sevgili adayını geri itebiliyor.

Birazcık işlerden, derslerden kafanızı kaldırın, kariyer sahibi güçlü bir kadın olmak çok güzel bir duygu, fakat hırsa dönüştürdüğünüz takdir de sizi yalnızlığa sürükleyebilir…
7 3

Bağlanma korkusunu bir tek erkeklerin yaşadığını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz…

Biz kadınlarda, üzülücem diye aşık olmaktan, statü farklılığından, maddi ve manevi eksikliklerden dolayı karşımıza çıkan sevgili adaylarına bağlanmaktan ve cciddi ilişki kurmaktan kaçabiliyoruz.

Bu gibi durumlarda, biraz akışa bırakmak, zamanın ve şartların getitirilerine ayak uydurmaya çalışmaktan kaçmamaya özen göstermek gerekir. Kim bilir belki de çok mutlu olacağınız bir ilişkiden koşa koşa uzaklaşıyorsunuz…
7 4