25 Temmuz 6 Eylül arası Venüs retro zamanı!

25 Temmuz 6 Eylül 2015 arası Venüs retro zamanı bizi nasıl etkileyecek? İşte astroloji yorumlarınız...

Yasemin Kaplan

Venüs'ün retro zamanlarında hayat bize istek ve arzularımızı değil, ihtiyacımız olanı verir. Aslında, fark ettirir de diyebiliriz.Bu dönemde istek, arzu ve hayattan talepleri yüksek olanlar zorlanabilir.

Venüs 31 Temmuz'a kadar mesafeli başakta retroda : Aşk, ilişkiler, maddi konularda daha planlı programlı ve ciddi hareket etmek isteyeceğiz. Mantık devrede diyebiliriz. İlişkileri masaya yatırıp  maddi-manevi, yarar-zarar hesapları içine girebiliriz.

1 Ağustos 6 eylül arası Venüs aslan burcunda retroda olacak : Bu süreçte kendimize verdiğimiz değerle yüzleşeceğiz. Dışardan aldığımız ilgi, alaka, kısaca pohpohlanmayı önemsiyoruz. Kendimizi değerli mi hissediyoruz yoksa her şeye rağmen kendimize yakışanı mı yapıyoruz? Bu dönem değer yargılarımız ve önceliklerimiz değişim gösterebilir.

Venüs retroda olduğu süreçte hayattan keyif alamayabilir, memnuniyetsiz hissedebiliriz. Aşk, sevgi ,ilişkiler, cinsellik, kozmetik, estetik, sanat, eğlence, çocuklar, para konularında hassasiyet artabilir.

15 Ağustos'ta Güneş Venüs kavuşumu gerçekleşecek ve Venüs Güneş'in doğusunda yükselmeye başlayacak.

Meali : Maddi konularda stres artabilir. İlişkilerde ego savaşları yaşanabilir. Özellikle kadın figürleri kibirli davranışlar içine girebilir, içgüdüsel eğilimleri artabilir. Bu dönemde geçmiş işi bitmemiş ilişkiler yeniden hareket kazanabilir, gizli saklı ilişkilerden beklenmeyen gebelikler ortaya çıkabilir, aşk üçgenleri aldatmalar ve cinsel sorunlar artabilir.

Önyargı içinde olduğumuz konularda da yüzleşmelerin yaşanacağı bir süreçte olacağız. Endişe, kaygı, korkularımızla da yüzleşebiliriz.

6 Eylül'de aslan burcunun 14 derecesinde ileri harekete geçecek olan Venüs 9 Ekim'de başak burcuna geçecek. İnsanların bizim istediğimiz gibi davranmalarını beklemeyelim. Bu süreçte çok yıpranırız; olduğu gibi kabul etmeyi deneyelim.

Gerçek sevginin kazanması dileğiyle..

"Sitemizde köşe yazarı olarak yazı yazan tüm yazarlarımız yazdıkları yazı ve görüşlerden tamamıyla kendileri sorumludur. Köşe yazarlarının yazılarından dolayı İnternethaber Yayıncılık AŞ. (elmaelma.com) hiçbir şekilde yasal sorumluluk kabul etmemektedir."
Yorumlar