Yatakta cesur olma sırası sizde!


Konu seks olunca, olay bir süre sonra kolayca rutine dönüşebiliyor oysa iyi bir seks hayatı bazen cesaret ister. İlk birkaç ayınızda beraber ne kadar ateşli ve istekli olursanız olun, beklentinizi azalttığınız zaman yatak odasında sıkıntılar başlıyor.

Bir şeylerin değişmesi için oturup beklemek yerine, bazı romantik fikirler için sorumluk almayı deneyebilirsiniz. En özel alanınız olan yatak odanız için bazı ilham verici fikirlerimiz var!
7 1

Yatak odasında cesur olmanın en iyi yollarından biri de nelerden hoşlandığınızı ya da hoşlanmadığınızı anlatmak! Seks her iki tarafa da zevk vermeli...

İlk başlarda utanabilir ya da çekinebilirsiniz ancak açık bir şekilde konuşmaya başladığınızda ve korkularınızdan arındığınızda işlerin her seferinde nasıl kolaylaştığını ve nasıl değiştiğini göreceksiniz.
7 2

Her seferinde ilk hamleyi karşı taraftan bekliyorsanız, işte size bazı şeyleri değiştirmek için bir fırsat! Unutmayın; samimiyeti başlatmanın hiçbir yanlış tarafı yok!

İlk adımı atmak için karşı tarafı beklemek zorunda olmadığınızı bilmek size daha fazla özgürlük sunabilir. Alışık olmadığınız bu durum başlarda biraz garip gelse de, sizin cesaretinizi arttırarak özgüveninizi yerine getirecek ve harika zaman geçirmenizi sağlayacak.
7 3

Bazen yatak odanızda cesur olmak için yapmanız gereken tek şey farklı bir karakteri benimsemektir. Bir çift topuklu ayakkabı, en iyi sutyeniniz, ya da minik bir siyah elbise giymek sizi her zaman milyon dolarlık hissettirir. Sizi kötü gösteren pijamalar yerine, üzerinize onun hoşlanacağı şeyleri giyerek daha cesur ve güzel olabilirsiniz.
7 4