Yavaş seksin avantajları !

Yavaş seks, çiftlere sınırsız zevkin yanısıra cinselliğin rahatlığını ve mutluluğunu yaşatıyor!


Tıpkı güzel bir içkiyi yavaş yavaş yudumlar gibi iyi seks de zaman alır.
Bazen yavaşça seks yapmak kötü bir fikir değildir. Seks için beklemekten, işleri ağırdan almaktan bahsetmiyoruz!

Seksteki hareketlerinizi daha uzun ve daha yoğun bir seks deneyimi yaşamak için yavaşlatın! Ateşli, sizi soluk soluğa bırakan vahşi bir seks gecesi de tabii ki muhteşem olabilir fakat yavaş seks size unutulmaz bir seks deneyimi yaşatacak.

Partnerinizle birbirinize ne kadar yoğun ve içten dokunuşlarda bulunursanız, seks deneyiminiz o kadar derin bir boyut kazanır.
8 1

Kadınlar neden yavaş seksten daha çok hoşlanıyor?

Bir kadının seks yapmaya hazır olması hemen orgazm olacağı anlamına gelmiyor.

Kadınları tatmin etmek için ne kadar zaman gerektiğini kestiremeyen erkeklere bir önerimiz var; partnerinizi orgazma ulaştırmak için yeterli olduğunu düşündüğünüz süreyi alın ve ikiye katlayın!

Eğer partneriniz daha erken orgazm olmaya hazırsa bunu seks sırasında mutlaka fark edersiniz.
8 2

Kadınlar sonunda doruk noktasına ulaştıkları müddetçe seks sırasında ne zaman orgazm olacaklarını pek umursamazlar.

Partnerinizi ne kadar fazla uyarırsanız ve hareketlerinizi ne kadar yavaşlatırsanız partneriniz orgazma o kadar çok yaklaşır.

Hem partneriniz hem siz bütün bir gün yoğun bir tempoyla çalışıyor ve günün sonunda güzel bir rahatlamayı hakediyorsunuz.
8 3

Yavaş seks yalnızca kadınlar için daha iyi bir yöntem değil. Yavaş ve yoğun hareketler erkeklerin daha güçlü orgazmlar yaşamasını sağlıyor.

Çünkü hareketlerinizi ne kadar yavaşlatırsanız orgazma o kadar yaklaşacak ve sonunda orgazma ulaştığınızda zevk duygusu daha kuvvetli olacak.
8 4