Yaz lezzetleri, kış sofralarınızda!

Kalitesi ve pratikliğiyle mutfağınızda içinizi rahat ettiren Koroplast ile Yaz mevsimine özel sebze ve meyvelerinizi kolaylıkla saklayarak, kış sofralarınıza taşıyabilirsiniz

Yaz lezzetleri, kış sofralarınızda!

Tamamen hijyenik ortamda ve el değmeden üretilen Koroplast Streç Film ve Buzdolabı Poşeti ile buzdolabında sakladığınız yiyeceklerinizi ilk günkü tazeliklerinde muhafaza ederken, gıdaların kokularının birbirlerine karışmalarını da önleyebilirsiniz. 

Koroplast streç film ile yaz meyvelerini taptaze saklayabilirsiniz!

Sıcak geçen yaz mevsiminin vazgeçilmeyen meyvelerinden biri olan karpuz sezonu açıldı. Yaz mevsiminde sofralarınızı tatlandırdığınız karpuzun, kesilmiş öteki yarısının ilk günkü tadında kalmasını mı istiyorsunuz? Hijyenik ortamda ve el değmeden üretilen Koroplast Streç Film ile dolabınızda sakladığınız karpuzu, bir yandan ilk günkü lezzetinde tüketebiliyor, bir yandan da sağlıklı bir ortamda muhafaza edebiliyorsunuz. Hem de kendinden kesimli modeli ile daha pratik!

Yaz mevsiminin sebze ve meyveleri, kışın da sofranızda!

Yazın vazgeçilmez ve kışın en çok özlenen lezzetlerinden olan enginar, fasulye, barbunya, bakla, bezelye ve mısırı kışın da sofralarda bulabilmenin yolu, Koroplast Buzdolabı Poşeti ile dondurarak saklamaktan geçiyor. Delinmez ve yırtılmaz özelliği ile Koroplast Buzdolabı Poşeti’nde yaza özel vişne gibi meyveleri de saklayarak, kışın pişireceğiniz yemeklere yazın bu kısa dönemlik tadını taşıyabilirsiniz. Hijyenik ortamda ve el değmeden üretilen Koroplast Buzdolabı Poşeti ile kış mevsimine geçmeden dondurarak saklayacağınız sebze ve meyveleri uzun süre bozulmadan muhafaza edebilir, kış mevsiminde mutfaklarınıza yaz lezzetlerini taşıyabilirsiniz.

Yorumlar