Yazın bu siyahlar gerekiyor!

...



Kim demiş yazın siyah giyilmez diye!

Bu sezonun sayısız renk alternatifi içinde siyahla ilgilenmemiş olabilirsiniz, fakat klasik şıklığın ne demek olduğunu bilen bir kadın her sezon ve her yıl gardırobunda siyahın bulunması gerektiğini bilir.

Aslında ne giyineceğinizi düşünürken hayatınızı kurtarabilecek bazı yazlık siyahlara ihtiyacınız var. Özellikle bunlara...
8 1


Hiçbir yaz uzun, siyah bir eteğiniz olmadan geçmemeli! Maksi boy bu sene bu kadar modayken hem serinlemenin, hem de ağdayı geciktirmenin tadını çıkarın. Üzerine giyeceğiniz bluz ya da tişörtle hem gece, hem gündüz çok şık olabilirsiniz.
8 2


Taytları da unutmamak gerek! Günlük kullanım için ince, pamuklu taytlar alın. Siyah jean pantolonlar yaz sıcağı için can sıkıcı olabilir, fakat ince bir taytla bu problemi asla yaşamazsınız. Geçen sezon pek çok markanın çıkardığı gibi dışı lateks, içi pamuklu modelleri de özellikle geceleri tercih edebilirsiniz.
8 3
Elbette topuklu bir siyah ayakkabı! Burnu hem açık, hem de kapalı iki çift siyah ayakkabıyla tüm yazı geçirebilirsiniz. Bu sezon terliklerin de yeniden moda olduğunu hatırlatalım.
8 4