Yeni ay hangi burçları ne şekilde etkileyecek?

Astrolog Demet Baltacı, 18 Mayıs’ ta sabah 07:13’de gerçekleşen Yeni Ay'ın burçlar üzerindeki etkilerini anlattı.


KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)
Boğa burcunda doğacak yeniay ile birlikte maddi gelirleriniz, kazançlarınızla ilgili yeni gelişmeler ve önemli değişimler meydana gelebilir. Kontrol dışı bazı ani harcamalar ortaya çıkabilir; maddi konularda temkinli hareket etmelisiniz.
13 1

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)
Burcunuzda doğacak yeniay ile birlikte  kendiniz ve yaşamınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. İşiniz, kariyeriniz veya ilişkilerinizle ilgili girişimler veya kişisel görünüşünüz ve imajınızla ilgili yenilikler yapabilirsiniz. Bu dönem sağlığınıza özen göstermelisiniz. Seyahate çıkabilirsiniz.
13 2

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran) 
Boğa burcunda doğacak yeniay ile birlikte bilinçaltınız, ruhsal ve manevi konularda yeni farkındalıklar kazanabilirsiniz. Bir bağımlılığınız ve zararlı alışkanlığınız varsa bu yeniayda onu sonlandırmak için girişimlerde bulunabilirsiniz.
13 3

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)
Boğa burcunda doğacak yeniay ile birlikte ait olduğunuz gruplar, arkadaşlarınız, projeleriniz, gelecek hedefleriniz ile ilgili yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili ekip çalışmaları ve organizasyonlar içerisinde yer alabilirsiniz.
13 4