Yeni Ay ve 12 burç yorumu!

Astrolog Demet Baltacı 25 Ağustos'ta Başak burcunda gerçekleşen Yeni Ay'ın burçları nasıl etkileyeceğini yorumluyor!

Yeni Ay ve 12 burç yorumu!

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Sevgili Koçlar, Yeniay ile birlikte iş, çalışma, sağlık ve günlük rutinlerinizde bazı değişimler ve yenilikler yapabilirsiniz. Sağlığınızı günlük yaşamınızı olumlu etkileyecek, diyet, beslenme ve spor programına başlamak için de uygun bir dönemdesiniz. Bu hafta mide ve sindirim sisteminiz daha hassas olabilir. Alkol, ilaç kullanımında dikkatli olmalı, beslenmede aşırıya kaçmamalısınız.

Aşk ve cinsel hayatınızda heyecan ve tutkular sizi maceraya sürükleyebilir. Daha kontrollü olmalısınız. Maddi konular ve hisseli paralar alanında bazı sıkıntılar hissetmeniz mümkün. Bütçe, muhasebe, kredi, banka ile ilgili konularda sorumlu davranmalı, detaylara dikkat etmelisiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Sevgili Boğalar, yeniay aşk ve duygusal hayatınızı hareketlendirebilir, yaşamdan daha fazla zevk alabilir, yeteneklerinizi gösterecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Hamilelik, doğum ve çocuklarla ilgili kavramlar da bu yeniayın konularından olabilirler. Sosyal yaşamınız hareketlenebilir, davet ve organizasyonlara katılabilirsiniz. Arkadaşlar ve grup faaliyetlerinde oluşabilecek karışıklık ve yanılgılara dikkat etmelisiniz. Bir arkadaşınız sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Aşk hayatınızda romantizm sizi gerçeklerden uzaklaştırabilir.

Gezegeniniz Venüs, Mars ve Satürn ile sert etkileşimde olacak. Eşiniz, partneriniz ve aileniz arasında kalabilir, gerilimler yaşayabilirsiniz. Bu hafta şartları fazla zorlamadan beklemede kalmak daha doğru olabilir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Sevgili İkizler, Yeniay ev, aile ve ebeveynlerinizle ilgili bazı yeni girişimleri gündeme getirebilir. Aile üyeleri ile daha fazla zaman geçirebilir, misafir ağırlayabilirsiniz. Evinizde yenilikler yapabilir, emlak, mülk alımı, satımı, kiralama, taşınma vb. konularla ilgilenebilirsiniz. Evde çalışabileceğiniz bir iş projesine başlamanız mümkün.

Günlük meşguliyetler, düzenlemeler ve detay gerektiren işler yoğunlaşsa da ailenizin desteğini daha kolay alabilirsiniz. Planladığınız bir seyahat, eğitim ya da iş projesinde engellerle karşılaşmanız mümkün. Otomobilinize özen göstermeli, bakımını yaptırmalısınız. Trafikte karşılaşabileceğiniz sorunlara karşı temkinli olmalısınız. İş ve kariyer yaşamınızda takındığınız idealist ve hayalci tutumunuz çevrenizdeki fırsatları görmenizi engelliyor olabilir.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Sevgili Yengeçler, Yeniay yakın çevre, kardeşler, komşular ile iletişimleri arttırabilir ve bazı seyahat imkanları yaratabilir. İletişim cihazlarınızı yenileyebilir, işinizin tanıtımı için, reklam, pazarlama, bilişim çalışmaları yapabilirsiniz. Çocuklar ve onların eğitimi ile ilgili konularda yeni kararlar almanız mümkün. Bu alandaki koşullar sizi biraz zorlayıp, stres yaratabilir. Ancak pratik çözüm yolları bulmanız kolay görünüyor.

Kariyer hayatınızdaki oluşacak sürpriz gelişmeler, maddi durumunuzu rahatlatabilir. Geleceğinizle ilgili konularda fazla hayalci davranmayın, karşınıza çıkacak iş fırsatlarını değerlendirmeye çalışın.


ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Sevgili Aslanlar, yeniay maddi durumunuzu etkileyecek yeni gelir imkanları karşınıza çıkarabilir. Bütçenizi düzenleyebilir, yeni hesap planları yapabilirsiniz. İletişim cihazları, eğitim veya seyahat için bazı harcamalar yapmanız da gerekebilir. Miras, sigorta, prim, kredi gibi hisseli paralarda fazla hayalci davranmamalı detaylara dikkat etmelisiniz.

Aile, ebeveynler ve eviniz ile ilgili bazı sorumluluklar ve sıkıntılar söz konusu olabilir. Aile üyeleri ile ilişkilerde dikkatli olmalı, şartları fazla zorlamamalısınız. Bir aile büyüğünün sağlığı ile ilgilenmek de gerekebilir. Bu dönemde kendinizi evde biraz rahatsız hissetmeniz mümkün. Yakın çevreniz ve akrabalarınızdan destek alabilirsiniz. Hukuksal sorunlarınız sürpriz bir şekilde çözümlenebilir. Eğitim ve yurt dışı bağlantılı işlerinizde önemli şanslarla karşılaşabilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Sevgili Başaklar, yeniay sizin için yılın bu zamanında yeni girişimler ve başlangıçlar için destekleyici olabilir. İş, kariyer ve özel yaşamınızı etkileyecek başlangıçlar yapabilirsiniz. Düşünceleriniz daha kararlı ve dönüştürücü olabilir. Yakın çevreniz, komşular, kardeşler, akrabalar ile olan ilişkilerde temkinli olmalısınız. Bazı ilişkilerde krizler ortaya çıkabilir, şartları fazla zorlamadan, akışa bırakmalısınız. İletişim kurarken sert ve kırıcı olmamaya özen göstermelisiniz.

Finansal açıdan sizi rahatlatacak sürpriz fırsatlarla karşılaşmanız mümkün. Yaratıcılığınız ve hayal gücünüz kuvvetleniyor. Ancak girişimlerinizde yanılgılara meydan vermemek için gerçekçi olmalı, detaylara dikkat etmelisiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Sevgili Teraziler, yeniay ile birlikte biraz sakin kalıp, kendinize zaman ayırmaya imkan bulabilirsiniz. Hem bedensel hem de ruhsal olarak şifalanmak, kendi iç sesinizi dinlemek, önümüzdeki günlerde başlayacak yoğun iş temponuz için size doping olacaktır. Beslenme ve günlük rutinlerinizi gözden geçirebilir, diyete başlayabilirsiniz. Bu hafta sindirim sisteminize daha fazla özen göstermelisiniz.

Sosyal yaşamınız ve üzerinde çalıştığınız projelerde artan masraflar maddi sıkıntı hissetmenize neden olabilir. Eşiniz ve işbirliklerinden sürpriz yardımlar alabilirsiniz. Keyfinizi arttıracak eğlenceli toplantı ve organizasyonlara dahil olabilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Sevgili Akrepler, yeniay sosyal yaşamınız, arkadaşlarınız, grup çalışmaları, gelecekle ilgili plan ve projelerinizde yeni gelişmeler ortaya çıkarabilir. Aşk, çocuklar, eğlence ve spekülatif konularda fazla duygusal ve hayalci davranabilirsiniz.

Burcunuzda bulunan Mars ve Satürn güçlü dönüşüm enerjileriyle olaylara hırs ve kararlı yaklaşmanıza imkan verebilir. Bedensel sağlığınıza özen göstermeli, kazalara karşı temkinli olmalısınız. İş ve kariyer yaşamınızda hissedebileceğiniz sıkıntılar sizi zorlasa da pratik ve hızlı çözümler üretmeniz de kolay olacaktır. Arkadaşlarınızdan yardım alabilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21Aralık)

Sevgili Yaylar, Kariyer ve iş alanınızda doğacak olan yeni ay, bazı yeni başlangıçlar ve düzenlemelere yol açabilir. Satürn ve Merkür arasındaki destekleyici görünüm maddi bakımdan güçlenmenize yol açabilecek, bir maaş zammı ve başka gelir imkanları yaratabilir. Bu süre içerisinde iş yerinizde sosyal çevrenizde enerjinizi kontrol etmeli, zaman zaman sabırsız ve öfkeli tavırlar nedeniyle  oluşabilecek anlaşmazlıkları önlemeye çalışmalısınız.

Aşk ve çocuklar ile ilgili keyifli ve sürpriz gelişmeler söz konusu olabilir. Yeteneklerinizi ve yaratıcılığınız gösterebileceğiniz kariyer fırsatları ile karşılaşabilirsiniz. Medya, yayıncılık, hukuk, yabancı kültürler ve eğitim ile ilgili konularda şanslısınız.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Sevgili Oğlaklar, yeniay dokuzuncu evinizde doğacak. Yeni bir eğitim programı, seyahat, yurtdışı ile ilgili gelişmeler ve geleceğinizi şekillendirecek yeni adımlar sizi bekliyor olabilir. Medya, yayıncılık işleri ile ilgilenebilir, hukuksal girişimlerde bulunabilirsiniz. Merkür ve Satürn’ün olumlu görünümü ile bu gelişmeler kalıcı olabilir ve hayatınızı uzun vadede etkileyebilir.

Sosyal çevreniz, arkadaşlarınız ve grup çalışmalarınızda sizi zorlayacak sorumluluklarla karşılaşabilirsiniz. Maddi konularda riske girmemeli, güvenli hareket etmelisiniz. Aileye ait bir emlak, mülk veya miras yolu ile sürpriz maddi desteklerle de karşılaşabilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Sevgili Kovalar, yeniay maddi durumunuzu etkileyecek hisseli paralar ile ilgili kavramları yaşamınıza sokabilir. Beklediğiniz prim, kredi, sigorta, nafaka, kira gibi bazı gelirlerde yeni uygulamalar olabilir. Yeni yatırımlar konusunda dikkatli olmalı, detaylara dikkat etmelisiniz. Kariyer yaşamınızda ve işbirliklerinde güçlü dönüşümler yaşayabilirsiniz. Karşınıza çıkabilecek bazı engel ve sıkıntılara karşı yaratıcı çözümler bulabilirsiniz.

Bu yeni ay ile birlikte sağlığınızla ilgili küçük bir operasyon geçirmeniz de gündeme gelebilir. İşbirlikleri alanında çok şanslısınız. Özel bir ilişki ve ortaklık ile ilgili sürpriz kararlar alabilir, girişimde bulunabilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Sevgili Balıklar, yeniay ilişkiler, işbirliği ve ortaklık ile ilgili konularda yeni adımlar atmanıza imkan verebilir. Hukuk, yargı, yüksek öğrenim ile ilgili alanlarda güçlü dönüşümler yaşamanız mümkün. Burcunuzda bulunan Neptün olaylara çok duygusal ve hayalci yaklaşmanıza neden olabilir. Yanılgılara meydan vermemek için ayrıntılara dikkat etmeli, mantıklı hareket etmeye çalışmalısınız. Yanınızda çalışan kişiler, akrabalar ve evcil hayvanlarla ilgili bazı sıkıntılar ortaya çıkabilir.

Maddi konularda üzerinde çalıştığınız işlerden sürpriz gelir imkanları karşınıza çıkabilir. Sanat, çocuklar, eğlence ve organizasyon ile ilgili işler bu dönem sizin için daha kazançlı olabilir.

Sevgilerimle

Astrolog Demet BALTACI

Yorumlar