Yeniay sizi nasıl etkileyecek?

Astrolog Demet Baltacı, Kova burcunda doğan yeni ayın etkilerini anlatıyor.


19 Şubat’ ta tohumu atılacak yeniay enerjileri 25 Şubat’ta ilk filizlerini vermeye başlayabilir. 5 Mart’ ta Ay dolunay fazına ulaştığında belirsiz olan konular netleşip her şey daha görünür hale gelecektir. 13 Mart’ ta ise yeniay enerjilerinin getirileri ile yüzleştiğimiz, sonuçlar elde ettiğimiz bir süreçte olacağız.

İşte burçlara göre Yeniay etkileri...
14 1

KOÇ (21 Mart-20 Nisan)

Kova Burcunda doğacak yeniay sosyal çevrenizi hareketlendirebilir. Yeni arkadaşlar edinebileceğiniz gibi, iş veya özel amaçlı grup faaliyetlerine ve organizasyonlara dahil olabilirsiniz. Geleceğinizle ilgili yeni hedefler belirleyebilir, projelere başlayabilirsiniz.
14 2

BOĞA (21 Nisan-21 Mayıs)

Kova Burcunda doğacak yeniay kariyer yaşamınızda yeni kapılar açabilir ve önemli adımlar atabilirsiniz. Projelerinizi gerçekleştirebilmek için maddi destekler bulmanız, olgun ve statü sahibi kişilerden yardım almanız mümkün.
14 3

İKİZLER (22 Mayıs–21 Haziran)

Kova Burcunda doğacak yeniay geleceğinizi şekillendirecek eğitim ve kariyer fırsatlarını karşınıza çıkarabilir. Yabancı kültürlerden kişilerle ilişkiler kurabilir, uluslararası iş bağlantıları ve seyahatler gerçekleştirebilirsiniz. Hukuksal kavramlarda önemli destekler almanız mümkün.
14 4