Yeşim Ceren Bozoğlu'ndan o habere sert yanıt!

Rol aldığı 'O Hayat Benim' dizisinde son dönemde tartışmalarıyla gündeme gelen Yeşim Ceren Bozoğlu sonunda diziyle yollarını ayırdı.

Yeşim Ceren Bozoğlu'ndan o habere sert yanıt!

Rol aldığı 'O Hayat Benim' dizisinde son dönemde tartışmalarıyla gündeme gelen Yeşim Ceren Bozoğlu sonunda diziyle yollarını ayırdı. 

Posta gazetesinde hakkında çıkan, "Oyuncu arkadaşlarının yüzüne tükürdü" haberine sosyal medya hesabı Twitter' dan sitem eden Bozoğlu, "İftira büyük günah! Gazete, senaryo ile gerçek hayatı; Nuran'la Yeşim'i karıştırmış. Nuran karakteri zaman zaman konaktakilerin suratına tükürüyor. Rol arkadaşlarımda teyit edecektir. " dedi. 

49.bölümü çekip sete veda ettiğini belirten oyuncu, "Zamanı gelince nedenleri mahkemede konuşulur" ifadelerini kullandı. 20 yıllık oyunculuk hayatında ilk kez birileri için 'hakkımı helal etmiyorum' dediğini söyleyen Bozoğlu'nun açıklamaları çok konuşulacak.

Narkoz etkisi geçmeden setteydim

"17 yaşımdan beri hayatımı oyunculuk yaparak kazanıyorum. Bir kere bile set bekletmedim. Boşanma günümde mahkemeden çıkıp 14 saat set yaptım. Doktorlar döneminde ağır bir ameliyat geçirdim, ertesi gün narkoz etkisi geçmeden setteydim. Bir gün olsun sette yardımcı oyuncularımdan çaycımıza kadar kalp kırmadım. İhanetler, dedikodular, riyakarlıklar gördüm, ekmeğimden oldum yine de bir kere bile ah etmedim, şikayet etmedim."

3 sene ekmek arası patates yedim

"Bir çok başarı ve başarısızlık yaşadım. Reyting rekorları da gördüm, 3 sene evde ekmek arası patates yiyerek de yaşadım. Oynadığım filmle ülkemin Oscar adayı da oldum, yayından kalkan işlerim de oldu. Başarıyı asla üstüme alınmadım, başarısızlıkta dönüp kendimi sorguladım."

Hakkımı helal etmiyorum

20 senelik oyunculuk hayatımda ilk defa bir işim için, ilk defa birilerine "Hakkımı
helal etmiyorum" diyor isem bilin ki bir sebebi var. Elinizi vicdanınıza koyun. Canım yanmasa, kanım akmasa ah eder miydim hiç?

Gelincik size emanet

Tüm O Hayat Benim izleyicilerine 'Nuran'ı seven, bağrına basan, izleyen tüm izleyicime çok ama çok teşekkür ederim. Gelincik size emanet. Şimdi mutlu olmak için tüm zamanımı kendime ayıracağım. Dinleneceğim, yürüyeceğim. 'Nuran'ın 30 kilosunu verecek ve öğrencilerime daha çok zaman ayıracağım."

Yorumlar