Yılbaşı makyajı nasıl yapılır?

Makyaj Uzmanı Nur Toktay, Max Factor ile yılbaşı gecesinde büyüleyici olmanın sırlarını anlatıyor.


2014 için geri sayım başlamışken yılbaşı gecesine özel göz kamaştırıcı makyaj detayları da tüm kadınları etkisi altına almaya başladı. Yılbaşında her kadın güzelliğiyle, özellikle de yılbaşını yansıtan kırmızı tonlarındaki dudaklarıyla büyülemek ister.

Güzelliğinizi ön plana çıkaracak makyaj detaylarını Max Factor ile kolayca uygulamak mümkün. Makyaj Uzmanı Nur Toktay’ın yılbaşı makyajı önerileriyle siz de bu özel gece için dilediğiniz görünümü yakalayabilirsiniz.
8 1

“Söz konusu yılbaşı ise uygulaması cesaret gerektiren kırmızının göz alıcı ve iddialı tonlarını denemek için güzel bir fırsat geçti elimize demektir. Aşkın rengi olan kırmızıdan hoşlanmayanlar için ise daha gotik etki yaratan bordo ve bordonun tonlarını kullanmaları çok yerinde bir karar olacaktır” diyen Makyaj Uzmanı Nur Toktay, “Böyle bir gecede dudaklarımız ile gözlerimizin yarışmaması için koyu renklerle yoğun bir göz makyajı yerine daha sade göz farlarını tercih etmeliyiz” diyor.
8 2

Porselen görünümlü bir cilt için yüzünüze Max Factor Facefinity uygulayın, bir fondöten fırçası yardımıyla ürünü cildinize iyice yedirin.
8 3

Dağılmış, ıslak göz efekti yaratmak için göz kapağına şeffaf parlatıcı sürün. Ardından Max Factor Mono Eye Shadow’u kanat şeklinde uygulayın.
8 4