Yılbaşı gecesi ünlülerden esinlenin

...


Yılbaşı gecesine saatler kaldı ve hala ne giyeceğinize karar veremediyseniz işte size ipuçları. ELMAELMA 2012'nin en gözde Hollywood starlarının stillerini bir araya getiriyor.

Payetten pepluma herşey bu kombinlerde var. Onlardan esinlenerek yılbaşı gecesinin yıldızı siz olacaksınız.

Şimdi Lauren Conrad'dan Kim Kardishian'a ikonik isimlerin kombinlerinden ilham alma zamanı.
9 1

Conrad'ı ışılıtılı yapan gözleriye elbisesinin bütünlüğü. Kobalt mavisi, özel gecelerde tercih edebileceğiniz en rahat parça gibi görünüyor. Kırmızı ojelerle yeni yıl havası veren Conrad'ın aksesuar kullanmaması dikkatimizi çekti. Ortaya modern parıldayan bir görünüm çıkmış.
9 2

Şıklık her zaman tek parçadan ibaret değil. Daha rahat, daha dinamik şeyler taşımak istiyorsanız, Swift'in üzerindekilere dikkat edin. Dalgalı mini bir etek, düz ve dar kesim bir üst var kombinde. Swift'in birleştirdiği günlük gibi görünen parçaları ağır yapansa siyah renk. Kendinden parıltılı üstüyle uyumlu aksesuarı ise ayakkabıları.
9 3

Muhteşem bir parti kıyafeti daha. Gümüş renkli straplez elbisesi harika duruyor. Vücut hatlarına güvenenler için straplez parçalar iyi birer tercih. Omuzlarını ön planda tutmak isteyenler bu model sizin favoriniz olmalı.
9 4