Yüz hatlarınız seks hayatınızı ortaya çıkarıyor!

Uzakdoğu'nun yüz okuma sanatı Siang Mien yüz hatlarınızdan seks hayatınızı öğrenebiliyor! İşte yüz hatlarınız ve cinsel hayatınız...


Kendinizle ve duygularınızla ilgili bir şeyler belli etmemek için en iyi yolun ifadesiz bir tavır takınmak olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.

Yüz hatlarınız sizin hakkınızda tahmin edebileceğinizden çok fazla şey anlatıyor. Daha da kötüsü, yüz hatlarınız cinsellikte nelerden hoşlandığınızı ortaya koyuyor!

Gözler ruhun aynasıdır! Yüzümüz de cinsel isteklerimizi yansıtan bir ayna.

Siang Mien, Çinlilerin 3.000 yıldır uyguladıkları bir yüz okuma sanatı.

Bu yüz okuma sanatında Taocu yaklaşımın Beş Elementine göre Toprak, Su, Ateş , Metal ve Odun kişilerin yüz hatlarına göre karakter özellikleri belirliyor.

Bu karakter özellikleri kişilerin cinsel tercihleri ve sekste nelerden hoşlandıklarını da anlatıyor.

7 1

Siang Mien yüz okumasında yorum yapılırken kaşlarınızın doğal hali ele alınır, epilasyonla kaşlarınıza verdiğiniz şekil değil.

Eğer ince ve seyrek kaşlara sahipseniz, bu sekse düşkün biri olmadığınızı belirtiyor.

Seks ve cinselliğin aksine siz zirveye meditasyonla ulaşmaya daha yatkınsınız.
7 2

Eğer açık renkli ve parlak gözlere sahipseniz cinsellikten kolayca zevk alan bir yapıya sahipsiniz. Sekste yeni şeyler keşfetmeye ve farklı deneyimler yaşamaya açıksınız. Sekste karşılaştığınız sorunlara hızlı çözümler bulabilir ve cinsellikte maceralara atılabilirsiniz.

Koyu renkli gözler ise şehvetli ve tutkulu bir yapının işareti. Siang Mien'e göre koyu göz rengine sahip kişiler sekste tıpkı patlamaya hazır bir bomba gibiler. Eğer size doğru şekilde yaklaşılırsa partnerinize unutamayacağı bir deneyim yaşatabilirsiniz.
7 3

Kalkık bir burun, romantik, nazik ve şefkatli bir kişiliğe sahip olduğunuzu gösterdiği gibi sekste yeni şeylere kolayca adapte olamazsınız.

Basık ve şişkin bir buruna sahipseniz, seks iştahınız oldukça kabarık ve yatakta oynanan erotik oyunlara düşkünsünüz.
7 4