Yüzü ince gösteren saç modelleri!

Daha ince bir yüze sahip olmak için saç kesimi ve saç modeli önerileri...


Saç kestirmeye karar vermiş kadınlar arasında söz birliği edilmişçesine tekrarlanan bir laf var; \"Yüzümü ince gösteren bir model istiyorum.\"

Özellikle yuvarlak yüzlü ve dolgun yanaklı kadınların beklentisi daha ince görünmelerine yardımcı olabilecek bir saç modeline kavuşmak…

Eğer sizde böyle bir arayış içersindeyseniz trendlerin peşine düşmeyi bir kenara bırakın ve size önereceğimiz bu saç modelleirne bir göz atın!
8 1

Öncelikle saç ayrımınızı belirlemeliyiz. Saçları ortadan ayırmak size göre değil. Ortadan ayrılan saçlar yüzü daha yuvarlak gösterir. Oysa, yandan ayrılmış saçlarla daha ince bir görün sağlarsınız.

Kalın ve dümdüz kâküller de uzak durmanız gerekenler listesinde.Yandan ayrılmış perçem kullanmanız size daha çok yakışacaktır.
8 2

Saçlarınız çene hizzasında olmamalı. Özellikle gıdı bölgeniz problemli ve enseniz kalınsa çene hizzası veya daha kısa saçlar size pek de uygun değil.

Bob saç modellerine hepimiz hayranız ama çene hizzasındaki küt modelleri değil, asimetrik bobu tercih etmeliyiz. Zaten, ön tutamların uzun bırakılıp arkaya doğru kısalan bu saç modelinin yakışmayacağı kimse yok herhalde…
8 3

İnce yüze sahip kadınların genellikle kullandığı dümdüz saçların sizin de yüzünüzü incelteceğini düşünüyorsanız büyük bir yanılgı içerisindesiniz. Yanaklarınızın her iki tarafından akan düz saçlar yuvarlak hatlarınızı daha da ortaya çıkaracaktır.

Düz saçlara hacim vermek sizin açın daha avantajlı olacaktır. Havalı dalgalar da size son derece uygun. Saçlarınızı kat kestirmekten çekinmemelisiniz. Elmacık kemiklerinin veya çene hizzasından başlayan katlar uzun saçlarınızı ihtiyacın olan modele dönüştürmeye yardımcı olabilir.
8 4