'Zanaatkar' bitkilerin 4 yararı

..



Bitki özleri, bitki yağları, sıvıları ile yıllardır ilgilenen Herbalium Bitki Merkezinin tecrübeli herbalisti Volkan Kurt , bu konuda açıklamalar yaptı: "Özellikle kadınları rahatsız eden şişmanlık diyetlerle kabus olmuş durumda. Diyet bitiyor bir süre sonra iki kat kilo alınıyor. Bütün kış yenen aşırı yemeklerle şişmanlayanlar zayıflayıp, incelme telaşında. Hakikaten çok iyi sonuçlar alınacak yöntemler doğada var. Asırlık geleneğin bilgeleri tarafından günümüze aktarılan bitkiler size kilo verdirirken bir usta zanaatkar gibi çalışıyor! İlk çağlardan beri doğal kaynaklı hammaddeler biliniyordu, ama günümüzde yeni keşfedildi. Zayıflama yöntemlerine damgasını vuran yeşil doğanın "zayıflatma sanatı"ndan faydalanıldığında daima ince kalmak, ayda kalıcı olarak en az 12 veya 15 kilo vermek mümkün."

Zanaatkar bitkinlerin 4 ayrı grup için, 4 ayrı marifeti var.
6 1


"Vitaminler ve diğer biyolojik maddeler barındıran mate yaprağı, rezene, biberiye gibi şifalı otlar, bedendeki yağ ve toksinlerin idrar kanalı ile dışarı atılmasını sağlıyor. Isırgan, biberiye, rezene gibi şifalı otlar çok iyi yağ çözücü. Kilodan dolayı şekli bozulmuş beden, sorunlu sarkık, gıdı ve yağlanan göbekler için canlılık veren doğal kür için 1 veya 1.5 aya ihtiyacınız var. Bitki yaprak, tohum ve kökleri, kiloyu tedavi edici özelliklerinden dolayı öğütülüyorlar. Bunları her seferinde 1 çorba kaşğı olmak üzere günde üç kez, ayran, salata veya suya katarak öğün öncesi yendiğinde iştahı kapatıp kilo verdiriyor. . Hiçbir zararı olmayan bu yöntemin yağ yakıcı, rahatlatıcı ve onarıcı etkileri istenen kiloya ulaştırıyor. Bu yöntemle zayıflayan kişi, uzun yıllar kazandığı bu kiloyu koruyor. "
6 2


"Bitki tozlarının yanı sıra, kilo vermede 5 yağ eriten bitkinin çayı sizi aburcubur yemekten alıkoyuyor. Bu çay iştahı kesiyor ama yağların yakılmasına ayrıca etki sağlıyor. Form kazanmada 'altın bitkiler' olarak kilo verdiren otlar bir araya geliyor ve bu çayı oluşturulyor. Canınız çay çektiğinde sallama olarak sıcak suya koyup içtikçe, bir türlü önleyemediğiniz iştahınız dizginleniyor. Doğal çayın içeriğindeki "yağ yakıcı" ve selülitleri giderici bitkisel bileşenler devamlı yeme isteğinize dur diyor. "
6 3


"Özellikle kalça ve üst bacaklarda cilt altında yıllardır biriken inatçı pütürcükler, yani yazın birçok kadını denize girmekten alıkoyan selülitleri gidermek için bir yakıcı tonik görevi gören bazı doğal yağlar sizin için kurtarıcı. Onlarla 1 ay boyunca hergün yapılan masaj pürüzsüz bir deri oluşturuyor. Kullananların da tanıklıklarıyla bütün bu uygulamanın sonucunda, yağlı ve pütürlü bölgeler yok olarak "sütun gibi" bir vücudun yolu açılıyor."
6 4