Zihninizi sekse nasıl hazırlarsınız?

Yeni ve canlandırıcı bir seks hayatına nasıl sahip olacağınızıbilmek ister misiniz? Cinsel hayatınızı güçlendirmek için gerekli her şey zihninizde!


Bir zamanlar seksin muhteşem bir ziyafet olduğunu hatırlıyor musunuz?

Böyle olacağını asla tahmin edemezdiniz. Eskiden partnerinizle birlikte o ziyafetin tadını çıkarırken , artık seks sizin için bir fast food restoranından sipariş vermeye mi benziyor?

Seks hayatınızı eski görkemli günlerine döndürmek için öncelikle zihninize seksi yerleştirmelisiniz.

Seks ve ilişki terapisti Gabrielle Morrissey, muhteşem seksin zihinde başladığını söylüyor. Morrissey'e göre seks yapmadan saatler hatta günler öncesinde zihninizi tahrik ederseniz, libidonuzu harekete geçireceksiniz.

İşte zihninizi sekse hazırlamanın ve libidonuzu canlandırmanın püf noktaları!
10 1

Erkekler televizyonda fútbol maçı izledikten hemen sonra yatağa seks isteğiyle gidebiliyorken, kadınlar yağa girdiklerinde neden yarınki işlerini ya da ne giyeceklerini düşünüyor?

Dr. Morrisey bu durumu kadınların planlama yapmak için beyinlerinin farklı kısımlarını çalıştırdıklarını, erkeklerin de genellikle bir konu üzerinde yoğunlaşıp daha sonra diğer konuya odaklandıklarını söyleyerek açıklıyor.

Yani kadınlar aynı anda birçok şey düşünürken, erkekler adım adım gitmeyi tercih ediyor.
10 2

Yapılan çalışmalar kadınların farklı aktiviteler arasında 10 ile 30 dakika arasında bir geçiş sürecine ihtiyaç duyduğunu ortaya kayuyor.

Televizyonu kapatıp yatağa koşmak yerine partnerinizle duygusal ve erotik bir yarım saatlik vakit geçirmek sizin için yararlı olacak.

Hoş bir ayak masajı ya da sıcak, davetkar bir aromaterapi banyosu bu geçiş dönemi için ideal tercihler.

Japonya Toho Üniversitesinde yapılan bir araştırmaya göre, sandal ağacı, papatya, limon ve bergamot cinsel isteği arttırmak için kullanacağınız en etkili yağlar.

Hoş ve rahatlatıcı bir banyodan sonra birbirinizin vücudunu kremlemeyi unutmayın. Hem vücudunuzu hem de zihninizi sekse hazırlamak için her dokunuşa odaklanın.
10 3

Seks yapmak spor salonuna gitmek gibi bir şey. Vücudunuz ve zihniniz seks için çatışır. Ama yaptığınız zaman da kendinizi muhteşem hissedersiniz.

Kadınların cinsel döngüsünün arzulamaktan uyarılmaya ve son olarak da orgazma doğru dönüştüğü görüşü yeni yapılan araştırmalar sonucunda değişikliğe uğradı.

Yeni çalışmalar uzun süreli ilişkisi olan kadınlarda genellikle arzunun uyarılmadan sonra geldiğini ortaya koyuyor.

Yani geceleri kulağınıza uyumanız gerektiğini fısıldayan iç sesinizi dinlemek yerine partnerinizin sevgi dolu dokunuşlarını hissetmeyi deneyin.
10 4