2013-2014 Sonbahar/ kış şapka trendi!

2013-2014 Sonbahar/kış sezonunda bizi soğuktan koruyacak şık şapkalarımızdaki son trendler! İşte podyumlardan bizi soğuktan korumaya gelen şapkalar!


2013-2014 sonbahar-kış sezonu moda haftalarında gözümüze çarpan detaylardan biri de şapkalar!

İlerleyen takvime rağmen ılık yaz esintilerinin sonbaharı terketmediği günler geçirdik ve hiçbirimiz şapka, bere, atkı ve eldiven takacak kadar üşümedik,

Fakat artık kasım ayının ilk haftasındayız ve kışla karışık sonbahar kendini gösermeye başladı. Gece başlayan yağmurla bizlere merhaba diyen sonbahar esintilerinden kendinizi korumanın en iyi yöntemi şık şapka ve bereler takmaktır.

Şapkalar sadece soğuktan korunmak için değil! Şık, asil ve bazen de asi bir tarz yaratmak ve kıyafetinizin şıklığını tamamlayıcı unsur olarak takacağınız şapkaların bu sonbahar- kış sezonunda hangi modellerini tercih etmelisiniz?

8 1

İnkar etmenin anlamı yok, kürklü parçalar bu sezonun en büyük trendi! İster kürklü bir mont isterseniz de aksesuar kullanın ama bu sezon yumuşacık kürklerin büyüsüne kapılacaksınız.

Bu trendi yoğun olarak tasarımlarında kullanan Fendi, Ralph Lauren, Michael Kors ve hatta Donna Karan gibi markalar, anında dikkatleri üzerinde toplayan, renkli ve lüks parçaları moda tutkunlarının beğenisine sunuyor.

Bizim tavsiyemiz ise, gerçek kürk kullanılmayan parçaları tercih etmeniz.
8 2

Yumuşacık, sıcak tutan ve birbirinden şık berelere karşı koymak gerçekten çok zor! Birçok farklı tarz ve kombinle kullanabileceğiniz bereler, kıyafetinizin gençlik aşısı. Hareketli ve tarz duruşları , kendinden emin kadının benliğini vurguluyor.

Eğer bu güne kadar bere takmaya cesaret edemediyseniz, bu sezon kendinize en çok yakışan bere modelini belirleyin ve sezonun trendlerine uygun bir bereyi dolabınıza ekleyin.

Anna Sui, Tommy Hilfiger, DKNY ve gerçekten ilginç tasarımlar yapan BCBG Max Azaria'nın berelerine bir göz atın.
8 3

Kepler belki sizi soğuk havalar ve rüzgardan koruyamayacak fakat, moda tutkunlarının tarzlarına ve şık duruşlarına büyük katkı sağlayacağı kesin!

Bu trendin en büyük destekçisi, kendi tasarımlarında maskülen dokunuşlar kullanan Ralph Lauren.

Eğer klasik bir tarzınız yoksa ya da daha enteresan bir kep kullanmak istiyorsanız monochrome kep tasarımlarını tercih edebilirsiniz. Ayrıca keplerin kadife, drapeli, yünlü ve karışık kumaşlardan ve dokulandan tasarlanan bir çok değişik modellerini bulmak mümkün.
8 4