2014-2015 Sonbahar/Kış aksesuar trendleri!

2014-2015 Sonbahar-Kış sezonu aksesuar trendlerini sizler için derledik!


Yeni sezon kıyafetlerle birlikte 2014-2015 Sonbahar/Kış aksesuar trendleri de karşımıza çıkıyor.

2014-2015 Sonbahar-Kış aksesuarlarında eski trendleri yeniden yorumlayan tasarımlar ve taze trendlerle karşılaşıyoruz.

Renk kattıkları stillere göre değişiklik gösteren trendlere tasarımcıların yaratıcılıkları ve ilham kaynakları eşlik ediyor.

İşte 2014-2015 Sonbahar/Kış aksesuar trendleri!
10 1

Aksesuar trendlerinde dikkatimizi çeken ilk nokta mücevherlere verilen oversize formlar oldu. Aksesuarlardaki stil değişimi yüzüklerden başlayarak kolye ve küpelere uzanır.

Özellikle aksesuarlarda gözümüze çarpan canlı renkler ve parıltılı dokular havalı ve hoş parçalar ortaya çıkarıyor.

Chanel'de ise ağır, metalik parçalar öne çıkarken Christian Dior defilesinde bu parçaların daha renkli ve süslü versiyonlarını görüyoruz.

Abartılı derecede ağır takılara Vivienne Westwood defilesinde rastlarken, daha uzun ve oversize yorumlarını Versace defilesinde ve Lanvin'de görebiliyoruz. Celine ise büyük ve sallantılı küpelere odaklanıyor.
10 2

Sallantılı kolyeler neredeyse tüm moda evlerinin koleksiyonlarında yer alıyor. En başarılı sallantılı kolye tasarımlarını Lanvin'de görüyoruz. Ünlü marka sallantılı kolyeleri basit ve minimalistik bir yorumla ele alıyor ve tasarımlara büyük objeler ekliyor.

Roberto Cavalli ve Reed Krakoff metalik sallantılı kolyelerin parlak taşlarla süslendiği tasarımları görüyoruz.
10 3

Defilelerde gözümüze çarpan bir diğer takı tasarımıysa "Choker" denilen tasma kolyeler. Metalik , plastik , parlak , parıltılı ve mücevher işlemeli tasarımları görebiliyoruz.

Giambatyista Valli ve Versace tasma stili kolyeleri zincirlerle kombinliyor. Fendi defilesinde ise kürklü tasma kolyeler ön plana çıkıyor.
10 4