2015 Yaz sezonu güneş gözlüğü modası!

2015 Yaz sezonu güneş gözlüğü modası yine birbirinden güzel modellerle karşımızda... Yazın gelmesini artık daha da heyecenla bekliyoruz...


2015 Yaz gözlük modelleri görücüye çıktı. Tasarımcılar bu yaz bizler için birbrinden güzel gözlük modelleri tasarladı.

2015 Yaz sezonunda yine büyük gözlükler ön planda. Ayrıca büyük ve küçük çerçeveli modern gözlükler, klasik beyaz çerçeveler ve kedi gözü güneş gözlük modelleri 2015’in güneş gözlüğü trendleri arasında.
11 1

Kıyafet, saç ve makyaj stillerinde olduğu gibi 60’lar ve 70’lerin esintileri 2015 Yaz sezonu güneş gözlüklerinde de var.

Özellikle 70’lerin güneş gözlüğü olan çerçeve stilleri, tasarımcıların favorileri arasında… Bu yaz gözlük almadan önce kesinlikle Chanel, Valentino ve Gucci gibi markaların 2015 İlkbahar-Yaz gözlük koleksiyonlarına bakmanızı öneriyoruz.
11 2

Bu Yaz renkli camlar popülerliğini koruyor. Haydi siyah camlı gözlüklerinizi bir kenera bırakın ve renkli camlı gözlükleri denemekten korkmayın!

Özellikle turuncu, sarı, mavi gibi gösterişli renkler bu yaz sık sık karşımıza çıkacak. Her kıyafetinizle kolayca uyum sağlayabilecek renkli camlı gözlükler Charlotte Ronson , MSGM ve Lacoste gibi mağazalarda harika koleksiyonlarıyla sizleri bekliyor…
11 3

Güneş gözlükleri 2015 Yaz sezonunda hiç olmadıkları kadar büyük!

Moschino ve Roberto Cavalli gibi dünyaca ünlü markalarında defilelerinde en ön plana çıkardığı büyük güneş gözlükleri birçok şekliyle yazın en sevdiğimiz aksesuarlarından olmaya aday.
11 4