19 Ocak burç yorumlarınız!

Gökyüzü bugün sizlere neleri haber veriyor? Astrolog Demet Baltacı'dan burç yorumlarınızı okumadan güne başlamayın!

Güneş Günü..Ay sabah 03:25’de Başak burcuna geçiş yapacak. Başak burcundaki Ay düzenli, titiz, çalışkan enerjiler verebilir. Ancak sabah ve öğle saatlerinde Ay Balık burcundaki Neptün ile karşıt açı yapacak.

Zihinsel karışıklık, dalgınlık ve kararsızlık hissedebiliriz. Detay gerektiren düzenleme ve hesap işlerinde dikkatli olmalıyız. Dalgınlık, unutkanlık ve yanılgılar oluşabilir. Sindirim sistemimiz bugün hassas olabilir, beslenmemize özen göstermeliyiz.

Öğleden sonra etkiler azalacak ve günlük işlerimizle daha rahat ilgilenebiliriz. Sağlık ile ilgili çalışmalar, ev ve ofisimizde düzenlemeler, temizlik ve hijyen için şartlar daha verimli hale gelebilir.
Günlük yorumları öz burç ve yükselen burcunuza göre takip ediniz..

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün, tüm vaktinizi ve enerjinizi, halletmeniz beklenen günlük işlere ve bunların içlerinde barındırdığı detaylara ayırmanız gerekebilir. İşler istediğiniz hızda ilerlemezse, programa yetişmek için destek isteyin.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Yaratıcılığın ana konu olabileceği bir gündesiniz. Değişik önerileri de değerlendirmelerinize dahil etmelisiniz. Eğer aklınıza sıra dışı bir fikir gelirse, bunu hemen bir kenara koymayı düşünmeyin.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Çalışma ortamınızda bazı değişiklikler planlanabilir. Mekanın düzeni veya bulunduğunuz binayla ilgili olabilecek bu değişiklikler, bir süreliğine işlere ara verilmesini gerektirebilir. Hızlı çalışıp şimdiden mümkün olduğunca iş bitirin.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Gününüz olasılıkla son derece hareketli geçecektir. İnsanlardan size yardım etmelerini isteyin. Özellikle sadece iş ilişkiniz olmayan, arkadaşlık ilişkisi de kurduğunuz kişilerden önemli destekler alabilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugününüzün ana konusu, maddi niteliği olan belli bir konuyla alakalı gelişmeleri kapsayabilir. Bu konuyla alakalı çeşitli görüşmeler veya toplantılar yapabilir, iletişim cihazları üzerinden çeşitli bağlantılar kurabilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün, titizliğiniz işlerin yürütülmesi konusunda birçok fayda sağlayabilir. Özellikle anlaşma ve sözleşme gibi konular söz konusu olduğunda bazı detayları çok iyi yakalayabilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

İş ortamında bir kişi, size, çok önemli bir haber getirebilir. Bu haber gizlenmiş bazı şartları görmenizi sağlayarak ileride yapacağınız hamleleri buna göre şekillendirmenizi, rakipleri hazırlıksız yakalamanızı sağlayabilir.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Meslektaşlarınızla yapacağınız toplantılar bugün çok verimli geçeceklerdir. Her konu detaylı biçimde görüşülüp karara bağlanabilir. Fazla eleştirel davranmazsanız, tartışmalar da yumuşak geçecektir.

YAY (23 Kasım-21Aralık)

Görev ve sorumluluk bilincinizin son derece kuvvetleneceği bir gün geçirmeniz mümkündür. Tüm vaktinizi ve enerjinizi görevlerinize ayırmaya eğilim gösterebilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Değişik bir bakış açısı ile işlerle ilgili yeni boyutların farkına varabilir ve daha etkili olacak hamleler planlayabilirsiniz. Kendinizi geleneksel bakış açıları ile kısıtlamamaya çalışın.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Tüm gününüzü, maddi niteliği olan konu ve kavramlar üzerinde düşünmeye ayırabilirsiniz. Ödentiler, borçlar, alacaklar, mülkler ve diğer hesap kalemleri ile alakalı fikirler üretebilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Ortaklaşa işler yaptığınız kişilerle ani toplantılara katılmanızın gündeme gelebileceği bir gündesiniz. Bazı gelişmeler üzerinde hemen tartışıp harekete geçmek gerekebilir.

Sevgilerimle
Astrolog Demet BALTACI