20 Ocak burç yorumlarınız!

Astrolog Demet Baltacı 20 Ocak burç yorumlarını sizler için kaleme aldı... İşte gökyüzünün bugün bize müjdeledikleri!

Ay Günü…Başak burcunda ilerleyen Ay sağlık, beslenme, diyet, hijyen, hizmet, detay gerektiren çalışmalar için verimli enerjiler veriyor. Kendimizi daha çalışkan ve kararlı hissedebiliriz. Birikmiş işler, ev ve ofisimizde yapılacak düzenlemeler, hesap işleri ile uğraşabiliriz.

Bugün Güneş Kova burcuna geçiş yapacak. 19 Şubat’a kadar hava grubu İkizler, Terazi, Kova burçlarını daha fazla destekleyecek. Kova burcundaki Güneş toplumsal ve evrensel kavramlar, arkadaşlıklar, grup çalışmaları, organizasyonlar, bilim, teknoloji konularında destekleyici olacak.

Başak burcundaki Ay gece 22:56’da Akrep burcundaki Satürn ile sextile açı yapacak ve ardından boşluğa girecek.

Günlük yorumları öz burç ve yükselen burcunuza göre takip ediniz..

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Yaşamınızda daha rahat olmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. İlişkileriniz olsun, yaşam mekanlarınız olsun, çeşitli alanlarda farklılıklara gitmek isteyebilirsiniz. Konfor, sükunet ve uyuma çok önem vereceksiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün sosyal ortamlarda çok keyifli zaman geçirebilirsiniz. Size oldukça çekici gelecek insanlar çevrenizde toplanabilirler. Bunlardan biri, sizinle özellikle ilgileniyor olabilir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Eviniz veya aileniz ile ilgili olarak yapmış olduğunuz bir plan veya programda bazı değişiklikler olması muhtemeldir. Eskisine oranla daha pratik yaklaşımlar benimseyebilirseniz şartlara uyabilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün, yakın çevrenize yönelmeniz mümkündür. Boş vakitlerinizi arkadaş ortamında geçirebilirsiniz. İletişimde pasif kalmayın ve sohbetlere katılıp kendinizi, duygularınızı açıkça ifade edin.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün, maddi konularla ilgilenirseniz, mantıklı ve pratik bir bakış açısı benimsemeniz gerekecektir. Ayrıca, bonkör yönünüzü kontrol etmeli, gereksiz masraflara girmekten kaçınmalısınız.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün yaşama çok daha iyimser bir pencereden bakabilir ve gördüklerinizden memnun olabilirsiniz. Hiçbir şeyin keyfinizi bozmasına izin vermeyin. Günün güzel etkilerinin tadını çıkarın. Detayları irdelemeyi de başka güne bırakın.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün, iç dünyanızda yaşama isteğiniz kuvvetlenebilir ve her zamankine oranla daha içedönük bir kişilik sergileyebilirsiniz. Yalnız başınıza kalmayı, kalamazsanız az iletişim kurmayı tercih etmeniz mümkündür.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün, sosyal yaşamınızın canlanması söz konusu olabilir. Kalabalıkların arasına karışarak kendinizi çok daha iyi hissedebilirsiniz. Moralinizin düzelmesi, mevcut şartlarla ilgili olarak çok daha iyimser olmanızı da sağlayabilir.

YAY (23 Kasım-21Aralık

Bugünkü hareketlerinizde temkinli olmanız mümkündür. İlişkilerinizde, yaklaşımlarınızı, ileriyi mümkün olduğunca düşünerek belirleyeceksiniz. Bu durumun ifade konusunda tıkanıklık yaratmasına izin vermeyin.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Uzun bir seyahate çıkmak için planlar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Farklı yerler görmek, farklı insanların arasında olmak isteyebilirsiniz. Seyahat acentelerini gezerek turlar hakkında bilgi almanız mümkündür.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Günün ana konuları, sosyal ortamlardaki sıcaklık, uyum ve açık ifade şekilleri olabilir. Yine de, bu ortamlardaki olumlu havaya kapılıp fazla bonkör olmayın. Cebinizdeki parayı korumalısınız.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Yakın ilişkilerinizle ilgili olarak son derece olumlu bir gün geçirme şansına sahipsiniz. Partneriniz, eşiniz veya arkadaşlarınızla olan iletişimleriniz son derece hoş bir havada gerçekleşebilir.

Sevgilerimle

Astrolog Demet BALTACI

www.bilincokulu.com