5 Ocak burç yorumlarınız!

Astrolog Demet Baltacı'dan 5 Ocak burç yorumlarınız... Bakalım Güneş günü bize neler getirecek?

Güneş Günü…Balık burcunda ilerleyen Ay güne duygusal, hassas enerjiler veriyor. Gün içerisinde Yengeç burcundaki Jüpiter ile Oğlak burcundaki Güneş arasında karşıt açı kesinleşecek. Kendimize olan güvenimiz artabilir ve fazla iyimser, cesur davranışlarda bulunabiliriz.

Ay öğle saatlerinde Jüpiter ile üçgen, Güneş ile sextile açı yapacak. Ruhsal olarak dengede kalmamız daha kolay olabilir; sevdiklerimiz ve aile üyeleri ile daha olumlu ilişkiler kurabilir, yardımlar alabiliriz. Bugün hayvanlar, ihtiyaç sahibi kişilerle ilgilenmek ve yardım çalışmaları yapmak için de uygun bir gündeyiz.

Günlük yorumları öz burç ve yükselen burcunuza göre takip ediniz..
 

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün yeni insanlarla tanışabilir, sosyal çevrenizi genişletmeye başlayabilirsiniz. Süregiden ilişkilerinizi de daha ileri boyutlara taşımanız mümkündür. Çevrenizdeki güvenebileceğiniz insanlarla önemli konuları tartışabilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

İnsanların sizden beklentilerini fazlasıyla karşılayabileceğiniz ve onların gözlerindeki öneminizi daha da artırabileceğiniz bir gündesiniz. Kendi ihtiyaçlarınıza yönelmeyin ve insanları mutlu etmeye devam edin.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün, sosyal hayatınızın canlanması ve renklenmesi mümkündür. Dış görünüşünüze özen gösterin ve girişken olun. Ancak; girişken olurken de abartıya kaçmayın. Sosyal yönünüzü alışılmış yollarla ortaya koyun.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün, maddi boyutu olan konularla ilgilenmeniz mümkündür. Harcamalarınızı gözden geçirmek ve bütçenizi düzenlemek, günün ana temaları arasına girebilir. Bu işler için, bir aile büyüğünün yardımını isteyebilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Yakın ilişkilerinizde, hisler, önseziler ve bazı şeylerin sessiz olarak paylaşılması ve aktarılması yerine, açık ve net iletişim ön plana çıkmaya başlayacaktır. İhtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi dile getirmeniz mümkündür.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün, birçok insanla bir araya gelmeniz mümkündür. Bu görüşmelerin ana amacı, planlarınızla ilgili bazı ön hazırlıklar yapmak olabilir. Yine de, tamamen eğlenceye yönelik sosyal faaliyetler için bir araya gelmeniz de olasıdır.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Şansın pek çok konuda yanınızda olacağı bir gündesiniz. Her işiniz rast gidebilir ve tüm beklentilerinizin karşılandığı görebilirsiniz. Piyango veya bir kermes çekilişinden ödül kazanmanız da günün konularından olabilir.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Ev hayatı veya aile içi ilişkiler ile ilgili konular önem kazanmaya başlayabilir. Tüm gününüzü aile üyeleriyle birlikte geçirebilir, birden fazla ziyarete gidebilir, evinizin dekorasyonu ile ilgilenebilir veya sadece dinlenebilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21Aralık)

Aile ilişkilerinizin ve arkadaşlarınızla olan iletişimlerinizin ön plana çıkacağı bir gün geçirmeniz muhtemeldir. Sosyal olma arzunuz da artabilir ve yakın çevrenizle birlikte çeşitli sosyal faaliyetlere ya da gezilere katılabilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Çevrenizdeki insanların dikkatinin üzerinize yoğunlaşabileceği bir gün geçireceksiniz. Toplum içinizdeki yerinizin öne çıkması ve sizi de kalabalığın arasından sıyırıp alması mümkündür. Bir topluluğun başına geçmeniz istenebilir.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Kendinize duyduğunuz güvenin artacağı ve bunun da yaşam alanlarınıza olumlu yönde etki edeceği bir gün geçirebilirsiniz. Bazı başarılara imza atabilirsiniz. Bu başarılar, övülmenizi ve adınızın öne çıkarılmasını sağlayabilir.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Gizemli şeylere duyduğunuz ilginin daha da artmaya başladığı, insanların sırlarına daha fazla çekildiğiniz bir gün geçirmeniz mümkündür. Sizin de hareketleriniz bugün gizemli olabilirler.

Sevgilerimle

Astrolog Demet BALTACI