Akrep 27 Mayıs-2 Haziran haftalık burç yorumları aşk, kariyer, para ve diğerleri...

Akrep 27 Mayıs-2 Haziran haftalık burç yorumları aşk, kariyer, para ve diğerlerinin detaylarını Astrolog Hande Kazanova elmaelma.com için anlattı.

Akrep burcu 27 Mayıs-2 Haziran haftalık burç yorumlarına göre, Akrepler bu haftaya Ay, Balık Burcu’nda iken başlıyor. Ay'ın Balık burcundaki hareketi bizleri biraz kararsız ve tembel yapabilir. Ancak diğer taraftan sanatsal ve hayalci taraflarımız da ön planda olacak. Akrep burcu 27 Mayıs haftası haftalık yorumlarına göre, perşembe ve cuma günlerine dikkat edelim. İşte Hande Kazanova'nın 27 Mayıs-2 Haziran haftalık burç yorumlarına göre Akrep burcunu bu hafta bekleyenler...

"Sizin için aşk ve keyif dolu haftalardan bir tanesi başlıyor sevgili Akrep ve yükselen Akrep’ler. Çarşamba ve perşembe günleri iş hayatınıza kanalize olacaksınız. Pazartesi ve salı günü size daha fazla keyif veren konu ve olaylar ön planda olacak. Parasal konularda harekete geçmek ya da kafanızdaki bir planı uygulamak isteyebilirsiniz ama yakın çevrenizdeki insanlardan düşündüğünüz destekleri almakta zorlanabilirsiniz. Perşembe günü önemli olacak. Parasal konularda dikkatli olmakta fayda var. Risk içeren işlerden uzak durmalısınız. Parasal konularda yanılgılara meyilli olacaksınız. Sevdiğiniz insan maddi konularda kafanızı karıştırabilir. İlişkiler konusunda bu hafta çok şanslı olacaksınız. Güzel ve kalıcı ilişkilerin devrede olacağını söyleyebiliriz. Perşembe ve cuma günleri bu anlamda yüzünüzü güldürecek."