Başak Ocak 2019 aylık burç yorumları aşk-kariyer-para

Başak burcunu Ocak ayında neler bekliyor? Başak Ocak 2019 aylık burç yorumları aşk, para, kariyer için ne diyor, Güneş ve Ay tutulması etkilerine dikkat!

Başak Ocak 2019 aylık burç yorumları Hande Kazanova'nın anlatımıyla elmaelma.com'da. 2019'un ilk ayı olan Ocak'ta Başak burcunu neler bekliyor? Ocak 2019 Başak burcu aşk, para, kariyer, sağlık alanında hangi günler önemli, nasıl gelişmeler yaşanacak. Başak Ocak 2019 aylık burç yorumlarını merak edenler özellikle bu ay sizleri bekleyen tutulmalara dikkat edin. Başak Ocak 2019 aylık burç yorumlarına göre bu ay hem Güneş Tutulması hem de Ay Tutulması yaşayacağız. 6 Ocak'ta Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulmasının Başak burcu etkileri ile 21 Ocak'ta oluşacak olan Ay Tutulması'nın Başak burcu etkilerinin detayları da haberimizde. İşte Hande Kazanova'nın anlatımıyla Ocak ayı Başak burcu aylık yorumu...

"Oldukça şanslı ve iyimser etkilerle yeni yıla başlıyorsunuz sevgili başak ve yükseleni başak olanlar. Bu ay önemli aylardan bir tanesi. Hem aşk hayatınızda hem işlerinizde özellikle sanatsal, kreatif, eğitim işlerinizde hem de çocuklar ile ilgili konularda önemli sorumluluklar üstleneceğiniz diğer taraftan hayatınızı inşa edeceğiniz bir tutulma yaşayacaksınız. Hemen 1 Ocak’ta Mars Koç burcuna geçecek yaklaşık bir aydan beri özel hayatınızda ve ikili ilişkilerinizde dolaşan mars sevdiğiniz insana karşı zaman zaman çatışma ve sürtüşmeleri tetiklemiş olabilir. Artık mücadelenizi ortak parasal konularda ortaya koymaya başlıyorsunuz. Eşinizin, partnerinizin parasal konularında uğraşılarınız artacak. Banka alacak-verecek dengesine önem vermeniz gereken bir süreç olacak. Harcamalarınız da bu süreçte hızlanabilir. 6 Ocak’ta gerçekleşen tutulma aşk hayatınızda hızlı gelişmeleri karışınıza getirecek. Diğer tarafta 5 Ocak’ta Merkür’ün bu alanlarınıza geçmesiyle beraber konu ve olayları çabuk kavrayacaksınız. Pratik çözümler üretmekten geri durmayacaksınız. Sevdiğiniz insanla olan bağlantılarınızda 8 ocak’a dikkat etmenizi tavsiye ederim. Diğer taraftan 19 ocak ve 23 ocak tarihinde sinirli ve gergin yapınızla etrafınızdaki insanlara karşı söyleyeceğiniz sözler biraz kalp kırıcı olabilir. 7 Ocak’ta Merkür, Venüs yay burcuna geçiyor. Evinizi değiştirmek daha da özgürleşmek ve evinizi baştan aşağı yenilemek anlamında şanslı bir dönem. Yurt dışı yatırımlarınız için güzel bir sürecin başladığını hemen ekleyelim. 7 Ocak’tan sonraki üç hafta boyunca bazı tarihlere dikkat ederek bu alanda yatırımlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. 21 Ocak’ta gerçekleşen ay tutulması bir konunun iç yüzünü ortaya çıkartabilir. Kadersel etkiler altında olacaksınız sevgili başaklar. Yaklaşık bir ya da bir buçuk yıldır yorulmuş olabilirsiniz veya sağlığınızla ilgili konular tekrar etmiş olabilir ama şimdi olayların ardındaki gerçekleri öğrenmenin ve artık finalize etmenin, sonuçlandırmanın tam zamanı. Kadersel etkileriniz devrede olacak. Sağlığınıza ve tabi ki düşüncelerinize dikkat ettiğiniz müddetçe güzel sonuçlar da almaya yatkın olacaksınız. 13 ocak ve 21 ocak civarında riskli işlerden kaçınmanızı tavsiye ediyorum. 24 Ocak’tan sonra iş hayatınızı önemseyeceğiniz ve iş görüşmelerinizi arttıracağınız ya da var olan işinizde konuşma ve toplantılarınızı, düzeninizi oturtacağınız bir süreç başlıyor."