Koç 27 Mayıs-2 Haziran haftalık burç yorumları aşk, kariyer, para ve diğerleri...

Koç 27 Mayıs-2 Haziran haftalık burç yorumları aşk, kariyer, para ve diğerlerinin detaylarını Astrolog Hande Kazanova elmaelma.com için anlattı.

Koç burcu 27 Mayıs-2 Haziran haftalık burç yorumlarına göre, Koçlar bu haftaya Ay, Balık Burcu’nda iken başlıyor. Ay'ın Balık burcundaki hareketi bizleri biraz kararsız ve tembel yapabilir. Ancak diğer taraftan sanatsal ve hayalci taraflarımız da ön planda olacak. Koç burcu 27 Mayıs haftası haftalık yorumlarına göre, perşembe ve cuma günlerine dikkat edelim. İşte Hande Kazanova'nın 27 Mayıs-2 Haziran haftalık burç yorumlarına göre Koç burcunu bu hafta bekleyenler...

"Hafta biraz isteksiz enerjilerle başlayabilirsiniz sevgili Koç’lar. Başkalarına yardım etme isteğiniz yüksek olacak. Kafanız geçmiş konu ve olaylarla dolu ve karmaşık olabilir. Pazartesi ve salı akşam saatlerine kadar dikkatli adımlar atmalısınız. Bu hafta özellikle perşembe günü yanılgılara dikkat etmekte fayda olacak. Önemli girişimleriniz ve konuşmalarınız varsa diğer insanlardan alacağınız geri dönüşler yanıltıcı etkilerle dolu olacak. Hayal kırıklıklarına açık olabilirsiniz. Bazı konuşmalarınız istediğiniz gibi yürümeyebilir. Cuma günü karşınıza birçok seçenek çıkabilir. Toplantılarınız ve görüşmeleriniz konusunda dikkatli olmalısınız. Tutamayacağınız sözler altına girmemeye özen göstermelisiniz. İkili ilişkiler ve özel hayatla ilgili konularda ve parasal işlerinizde perşembe günü güzel sonuçlar devrede olacak. "