Koç burcu haftalık yorumları 27 Kasım-3 Aralık (aşk-iş-sağlık falınız ne diyor?)

Koç burcu haftalık yorumları Hande Kazanova elmaelma.com'da. 27 Kasım-3 Aralık haftalık burç yorumları aşk falı, iş falı, sağlık falı detayları...

Koç burcu haftalık yorumları Hande Kazanova elmaelma.com okurları için derledik. 27 Kasım-3 Aralık tarihleri arasında Koç burcu haftalık yorumlarına göre aşk hayatınızda, iş yaşamınızda ve sağlık durumunda sizleri neler bekliyor sorularının yanıtlarını Hande Kazanova Koç burcu haftalık yorumlarında anlattı. Koç burcu haftalık yorumlarına göre 27 Kasım -3 Aralık haftasında Koç burcu erkeklerini ve kadınlarını iş hayatında hızlı günler bekliyor. Pazar günü gerçekleşecek olan dolunaya da dikkat! İşte Hande Kazanova'nın yorumlarıyla 27 Kasım-3 Aralık tarihlerini kapsayan Koç Burcu haftalık yorumlarının detayları...

"Bu haftabaşı, işe dayalı, seyahat ve eğitime dayalı konularda hırslı yönleriniz sizi yönlendirebilir sevgili Koç ve yükselen Koçlar. Bazı sorularınızın yanıtlarıyla karşılaşabilir, bu alanlarda bir an önce harekete geçmek isteyebilirsiniz.

Salı günü seyahat, eğitim, medya, hukuk, ticaret alanlarınızda geleceğinizi ilgilendiren sorumluluklarınız artacak. Fikirlerinizde fazla kalıplı ve eleştirel olabilirsiniz. Önemli işlerinizi düzene sokmak için harekete geçmeniz gereken bir süreçtesiniz. Sorduğunuz soruların cevaplarını alabilir, geleceğinizi uzun vadeli şekillendirmek isteyebilirsiniz. Karşınıza gelecek olan sorumluluklardan veya işlerden kaçmamalısınız.

UFUKTA SEYAHAT GÖRÜNÜYOR

Cuma günü itibarıyla 3 hafta boyunca uzak çevre, medya, ticaret, yabancı ortaklı işler, hukuk ve eğitim alanlarınızda ilişkileriniz öne geçecek. Bu alanlarda zorlanmalarınız varsa, sorunları istediğiniz gibi çözecek gücü bulacaksınız. Seyahat planlarınız devrede olabilir veya öğrenmekten mutluluk duyabilirsiniz.

Diğer yandan bu Cuma değişkenliğiniz ve farklı davranışlarınız sevdiğiniz insanı çileden çıkarabilir. Farklı davranışlarınız eğer karşı tarafı zorluyorsa biraz geri adım atmaktan ve onun istediği gibi davranmaktan zarar gelmeyecek. Riskten ve düşünmeden atılacak adımlardan kaçının.

DOLUNAYDA ALDANABİLİRSİNİZ

Pazar günü İkizler burcunda bir dolunay oluşuyor. Bu dolunay  iletişimsel konularda hassas birkaç gün geçirmenize neden olabilir. Derin konu ve olaylardan ziyade, kısa vadeli konulara ve çözümlere odaklanmalı, iletişim halinde olacağınız yakın çevrenizle dengeyi iyi kurmalısınız. İşinizde ve gelecek sorumluluklarınızda aldanmalara, kandırılmalara ve fedakarlıklara açık olabilirsiniz.

Yine  Pazar günü Merkür seyahat, eğitim, medya ve yabancılarla yapılacak iş alanlarınızda gerileyecek. Bu süreçte seyahatlerinizde ve işlerinizde gözden kaçıracağınız detaylara dikkat edin. Yabancılarla yapacağınız işlerde şartları iyice gözden geçirin. Aldığınız sorumluluklarda bazı sorunların karşınıza revize olmak için yeniden geldiğini görebilirsiniz.