Venüs'ün Oğlak burcuna geçişi sizi nasıl etkileyecek?

Astrolog Demet Baltacı, gökyüzünün hareketlerini ve bize olan etkilerini açıklıyor.

Bugün 10 Aralık Çarşamba...Merkür günündeyiz...

Yengeç burcunda ilerleyen Ay, 02:16’da Akrep burcundaki Satürn ile üçgen açı yapacak ve ardından boşluğa girecek. Ay sabah 05:15’de Aslan burcuna geçecek.

Aslan burcunda ilerleyecek olan Ay güne canlı, dışa dönük, güvenli ve yaratıcı enerjiler verebilir. Sosyal kavramlar, organizasyonlar, eğlence, sanat ve çocuklarla ilgili konular ön planda olabilir.

Öğle saatlerinde Ay, Kova burcundaki Mars ile karşıt açı yapacak. Acele ve sabırsız hareketler kaza ve sakarlıklara neden olabilir. İlişkilerimizde ani tepkiler verebilir, çabuk sinirlenebiliriz. Daha sakin ve temkinli olmaya çalışmalıyız.

Venüs bugün Oğlak burcuna geçecek. Sevgi, aşk ve ilişkilerde duygular geri planda kalırken, daha güvenli ve mantıklı hareket edebiliriz. Venüs Oğlak burcundayken güvenliğe ve sadakate önem verir, yüzeysel ilişkiler, maceralar ona göre değildir. Duygularını kolay ifade edemez ya da görmezden gelir, aşkta tutkulu değildir. Kuracağı ilişkilerle geleceğini güvenceye almak ister, statü için ilişkiler kurabilir, evlenebilir.

Bu dönemde aşk, eğlence ve zevkler biraz geri planda kalırken iş, kariyer, statü ve para konularında beklentilerimiz artabilir.

Venüs 3 Ocak’a kadar Oğlak burcunda kalacak. Toprak grubu Oğlak, Boğa ve Başak burçları Venüs' ten bu dönemde daha fazla yarar görebilirler.

Venüs Oğlak burcunda ilerlerken 20 Aralık'ta Plüton ile kavuşacak ve Koç burcundaki Uranüs ile kare açı yapacak. İlişkiler ve işbirliklerinde güçlü baskılar, değişim ve dönüşümler meydana getirebilir. İş, kariyer ve maddi konularda aşırı hırslı, kararlı tavırlar ortaya çıkabilir. Özellikle öncü grup Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak burçlarının ikinci dekanında doğanlar bu etkileri daha yoğun hissedebilir.

Astrolog Demet BALTACI