Çalışan kadınlar için 3 cilt bakım tüyosu kat kat makyaj yapmayı bırakmalısınız!

Çok yoğun çalışan kadınlar için sağlıklı ve pürüzsüz bir cilde sahip olmanın sırlarını sizler için araştırdık. İşte en kolay cilt bakım tüyoları!

Özellikle yoğun iş temposuna sahip olan kadınların ciltleri normal ciltlere göre daha yorgun ve kusurulu gözükmektedir. Günün aşırı derecede yoğun geçmesi uykusuzluk ve stres gibi etkenler cilde olumsuz yansımaktadır.Sürekli olarak yorgun bir görünüme sahip olmak istemiyorsanız siz de size önereceğimiz bu bakım tüyolarına mutlaka bir göz atmalısınız. İşte çalışan kadınlara için 3 cilt bakım tüyosu! 

ÇOK  MAKYAJ YAPMAKTAN VAZGEÇİN! 

Bilinçsiz makyaj uygulaması ne yazık ki ciltte tahriş oluşumuna ve cildin daha çabuk yıpranmasına neden oluyor. Özellikle yoğun tempolu iş hayatı olanların cilt bakımı yapmaya çok fazla vakti olmayanların cildini iyi bir şekilde temizleyememesi bir süre sonra cilde uygulanan makyajında kötü görünmesine neden olacaktır. Bunun için cilde uyguladığınız makyajı olabildiğince az uygulamaya özen gösterin böylelikle hem doğal hem de makyajınızın cildinizde katman katman durmasını engelleyebilirsiniz. 

CİLDİNİZİ BOL BOL NEMLENDİRİN 

Cilt tipiniz yaplı veya kuru olmaksızın cildinizin ihtiyacı doğrultusunda nem oranını sağlamaya özen gösterin. Cilt tipinize göre nemlendirici edinin ve gün içerisinde boş vaktinizde cildinize nemlendirici uygulayın. Nemlendirici cildinizin daha sağlıklı görünmesine yardımcı olacaktır. 

TEMİZ HAVA ALMAYI UNUTMAYIN!

Ciğerlerinize çektiğiniz temiz hava hem prsikolojik olarak iyi hissetmenize hem de cildinizin nefes almasına yardımcı olacaktır. İş hayatında ilk bulduğunuz fırsatta temiz hava almayı ihmal etmeyin! Temiz hava cildin kan dolaşımını düzenli olarak çalışmasına yardımcı oluyor. Böylelikle cildin dengesini koruyarak cildinizin canlı görünmesine yardımcı olacaktır.