Cilt temizliğini bademe emanet edin!

Sağlığınız için de sık sık yemenizi önerdiğimiz badem, bugün güzelliğimiz için geliyor! Evde kendi toniğinizi yapın, bademin muhteşem etkisini hem doğal, hem de ucuz yoldan hissedin.

Badem yağı, badem çekirdeğinin soğuk pres yöntemi ile sıkılmasından elde edilir. Soluk sarı renginde, hafif kokulu ve ceviz tadında bir yağdır. Antioksidan ve E vitamini yönünden oldukça zengindir. Yaşlılık etkilerinden ve pek çok hastalıktan korur. Sizlere sunduğumuz kremi uyguladığınızda, yüzünüze ışıl ışıl ve pamuksu bir dokunuş hissedeceksiniz.

Gerekli malzemeleri aktarlardan bulabilirsiniz. 20 gram tatlı badem yağı, 30 gram suyu alınmış lanolin ve 30 gram vazelin yeterli olacaktır.

Temizleme kremimizi hazırlamak için, tüm malzemeleri bir kaba koyun. Bu kabı içinde su kaynayan bir tenzereye koyarak eritin. Sonra ateşten alın ve soğuyuncaya kadar çırpın. İyice karıştırıp, soğuttuğunuz bu krem sizin ihtiyaç duyduğunuz anlarda en yakın cilt dostunuz olacak. Yüzünüz bu losyon sayesinde ışıl ışıl ve tertemiz olacak! Gözeklerinizi ve yüzünüdeki onarılması gereken tüm ayrıntıları temizleyerek pamuk gibi bir cilde sahip olmanızı sağlayacak.