Yorgun cildi canlandıran 3 adımlı cilt bakımı!

Geç saatlerde biten günde yorgun cildi 3 adımla canlı gösteren cilt bakım önerilerini bir araya getirdik! İşte cildi canlı ve dinç gösteren cilt bakım önerisi!

Gece geç saatlerde biten günlerde aksatılan gece cilt bakım rutinlerinde ertesi gün yorgun cildinizi canladırmak ve daha dinç göstermek için 3 adımlı kolay cilt bakım rutini oluşturduk! Kolay ve pratik cilt bakımı nasıl yapılır? Sorusuna cevap arayanlar için evde kolay bir şekilde yapabileceğiniz aynı zamanda cildinize canlılık kazandırabileceğiniz cilt bakımı sizde ertesi sabah yapabilirsiniz! İşte 3 adımlı pratik cilt bakım rutini! Hadi gelin hep beraber inceleyelim...

1.ADIM ARINDIRMA

Ne olursa olsun akşamdan kalma yarım yamalak temizlenmiz cildinizde günün tozu veya makyaj kalıntılarını temizlemek için ilk olarak cildinizi temizlemeniz gerekiyor! Cildinizi temizlemek için cilt sabunu veya cilt temizleme köpüğü kullanarak cildinizi temizleyerek başlayabilirsiniz.

2. ADIM CİLT TİPİNE GÖRE PEELİNG

Cilt sorunları arasında en çok şikayet edilen konulardan biri de gözeneklerdir. Ciltteki gözeneklerden kurtulmak ve temizlemek için cilt tipinize uygun peelingler kullanabilirsiniz. Gözenekleri temizlemeye ve gözenek oluşumunu azaltmaya yardımcı olan peelingleri hafta da 2 kere kullanabilirsiniz.

3. ADIM NEMLENDİRME!

Hangi cilt tipine sahip olursanız olun cildinizin ihtiyacı olan nemi sağlamanız gerekiyor. Yağlı, karma veya kuru her cildin neme ihtiyacı vardır. Bunun için ilk olarak cildinizin hangi tip olduğunu öğrenerek cildinizin ihtiyacı olan nemi sağlayarak cildinizi son adımda nemlendirin! İşte hepsi bu kadar. Yorgun cildinizi yeniden canlandırmak için bu 3 adım size yeterli olacaktır!