Seks yaparken nasıl daha çok zevk alınır o ana odaklanın!

Seks yaparken nasıl daha çok zevk alınır? Mutlu cinsel yaşamın sırrı nedir? Mutlu bir cinsel birliktelik için yapılması gerekenleri sizler için hazırladık!

Cinsel ilişki sırasında yeterince konsantre olamayan çiftler bir süre sonra birbirinden uzaklaşmaya başlıyor. Bu uzaklaşma beraberinde isteksizliğide getiriyor. Mutlu bir cinsel yaşamın sırrı ana odaklanmaktan geçiyor. Eğer seks sırasında daha çok zevk almak istiyorsanız bu yazımızı dikkatle okuyun. Seks yaparken nasıl daha çok zevk alınır? İşte mutlu bir cinsel birliktelik için yapılması gerekenleri sizler için hazırladık! 

ANA ODAKLANMAYA ÇALIŞIN 

Cinsel ilişki kadın ve erkeğin yaşadığı en özel anlardan biridir. Önemli olan ne kadar sürdüğü değil, paylaşılan zaman dilimidir. Bedeniniz ve ruhunuzla orada olmanız ve anı yaşamanız cinselliği tam anlamıyla yaşayabilmek için önem taşımaktadır. Çünkü cinsellik sadece bedenle yapılan bir eylem değildir. Cinselliği yaşayacağınız zaman partnerinize odaklanmayı deneyin. Dışarıda yaşadığınız tüm olumsuzlukları bir kenara iterek ana odaklanın. 

OLUMSUZ DÜŞÜNCELERDEN KURTULUN 

Yatağa girerken yaşadığınız tüm olumsuzlukları unutun. Nasıl ki banyoya girerken üzerinizdeki kıyafetleri çıkarıyorsunuz, yatağa girerken de bunu yapın ve gün içerisinde yaşadığınız tüm olumsuzlukları bir kenara bırakın. Sadece penis ve vajina birlikteliğine odaklanmaktadan vazgeçin. Partnerinizi tüm ruhunuzla hissetmeye çalışın. 

CİNSEL İLİŞKİ SIRASINDA BEYNİ KAPATMAK GEREK 

Cinsel ilişki sırasında beyni kapatamazsanız bu erkeklerde sertleşme sorununa yol açarken kadınlarda da orgazm olamama sorununa yol açmaktadır. Kadınlar genellikle cinsel ilişki sırasında o ana odaklanmak ve haz almaya çalışmak yerine, nasıl göründükleri, nasıl koktukları, bedenlerinin yeterince temiz olup olmadığı, partnerlerinin kendilerini çekici bulup bulmadığı, vb. konuları düşünebiliyor ve bu tarz düşünceler de orgazmı engelleyebiliyor. Kadınlar dış görünümünün nasıl olduğuna dikkat ederken erkeklerde performanlarının iyi olup olmadığına odaklanıyor ve bu da bir süre sonra sertleşme sorununa yol açıyor. Bu nedenle bu tarz düşünceleri kafanızdan uzak tutmaya çalışın. 

RAHATLAMAK ÖNEMLİ

Seks öncesi rahatlamaya özen gösterin. Bunun için öncesinde partnerinize masaj yaptırabilir ya da doğru nefes teknikleriyle rhatlayabilirsiniz. Bütün bunlara uymanız taktirde cinsel yaşamınızın daha renkli bir hale geldiğini kısa süre içerisinde fark edeceksiniz.