Domates zayıflatır mı kilo alımını önlüyor!

Domates zayıflatır mı? Domates yiyerek zayıflanır mı? Domates diyeti nasıl yapılır? İşte tüm merak edilen soruları yanıtları elmaelma.cm'da.

Domatesin sağlığa olan faydalarını bilmeyen yoktur. Oldukça düşük kalorili olan bu besinin hızlı bir şekilde kilo verdirdiğini biliyor muydunuz? Domates diyeti 3 günde 3 kilo verdiriyor. Özellikle basen ve göbek sorunu yaşayan kadınların uyguladığı bu diyet nasıl yapılıyor? Domates diyeti gerçekten zayıflatıyor mu? Domates diyeti listesinde neler bulunuyor? Bu gibi soruların yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz. İşte domates diyetine dair tüm merak edilenler... 

KISA SÜREDE İSTEDİĞİNİZ GÖRÜNÜME KAVUŞACAKSINIZ 

Domates diyeti sayesinde vücudnuz kısa sayede forma girecektir. Doates diyeti vücuttaki basen ve yağların erimesine yardımcı olmaktadır. Bunun yanı sıra bağışıklık sistemini de güçlendiren domates diyeti kısa süre içerisinde kilo vermenizi ve aynı zamanda fit bir görünüme sahip olmanızı sağlayacaktır. Dikkat etmeniz gereken tek şey tükettiğiniz domateslerin organik olup olmamasına dikkat etmektir. Domates düşük kalorili bir besin olduğu için kilo alımını önlemektedir. 

DOMATES DİYETİ LİSTESİNDEKİLER;

Kahvaltı yapmadan en az 1,5- 2 saat önce:

1 bardak domates suyunun içine kuru nane ilave edilerek tüketilmelidir.

Kahvaltı esnası:

2 adet orta büyüklükte domates ve 1 adet yeşil biberli söğüş salata.

Öğlen:

1 kase dolusu 2-3 yaprak marul, 1 tane yeşil biber ve domatesli salata.

Ara öğün:

Kuru naneli 1 bardak domates suyu.

Akşam:

1 kase dolusu 2-3 yaprak marul, 1 tane yeşil biber ve domatesli salata.

Ara öğün:

Kuru nane eklenmiş 1 bardak domates suyu