Yeşil kahve ile zayıflanır mı metabolizmayı hızlandırıyor!

Yeşil kahve ile zayıflanır mı? Yeşil kahvenin faydaları neler? Yağ yakıcı özelliğiyle bilinen yeşil kahveyle zayıflayabileceğinizi biliyor muydunuz?

Yeşil kahvenin yağ yakıcı özelliği sayesinde kolaylıkla kilo verebileceğinizi biliyor muydunuz? Elmaelma.com olarak yeşil kahvenin kilo vermedeki etkisini sizler için hazırladık. Peki yeşil kahve zayıflatır mı? Yeşil kahve nasıl yapılır? Tüm merak edilenleri içeriğimizde bulabilirsiniz. İşte tüm detaylar! 

VÜCUTTAKİ TOKSİNLERİ ATIYOR 

Yeşil kahvenin faydaları saymakla bitmiyor. Vücuttaki toksinleri dışarı atmasından tutunda metabolizmanın hızlı şekilde çalışmasına yardımcı olmasına kadar bir çok konuda fayda sağlamaktadır. 

DİYABET RİSKİNE KARŞI KORUYUCUDUR 

Yeşil kahve aynı zamanda kan şekerini de dengelemektedir. Bunun yanı sıra diyabet riskine karşıda oldukça koruyucudur. 

KAFEİN ORANI OLDUKÇA AZDIR 

Yeşil kahve diğer kahve çeşitlerinden biri değidir. Aslında günlük hayatta tükettiğimiz kahve çekirdeğinden de bir farkı yoktur. Çekirdeğin kavrulmamış hali olan yeşil kahve işlem görmediği için kafein oranı çok azdır. 

GÜNDE 2 KEZ TÜKETEBİLİRSİNİZ... 

Sadece yeşil kahve içerek zayıflamanız elbetteki mümkün değildir. Düzenli olarak uygulayacağınız spor egzersizleri ve diyet listelerinizin yanına ekleyeceğiniz yeşil kahve, tüm bunlarla tüketildiği zaman işe yarar bir hale gelmektedir. Diyet listenizdeki ara öğünlerden 1 saat önce veya 30 dakika sonra iki kez tüketebilirsiniz.

YEŞİL KAHVE NASIL PİŞİRİLİR?

Dışarıdaki aktarlardan ya da marketlerden satın alabileceğiniz yeşil kahveyi pişirmek için cezveye 1 fincan su ve 1 tatlı kaşığı yeşil kahve koyun. Piştikten sonra güzelce için. Her gün en fazla 2 fincan tüketilmesi gerekiyor.