Gözaltı ışık dolgusu nasıl yapılır yorgun bakışları geride bırakma zamanı!

Kişiyi olduğundan daha yorgun ve yaşlı gösteren gözaltı morlukları ve çöküklerden kurtarmaya yardımcı gözaltı ışık dolgusu nasıl yapılır? ne kadar kalır?

Günlük hayatın koşturmasının oluşturduğu yorgunluk gözaltı morluk olarak geri döner. Ancak bitkin ve uykusuz görünümü artıran gözaltı morluklarından kurtulmak için gözaltı ışık dolgusu yöntemine göz atabilirsiniz. Görünümü sağlıksız ve bitkin gösteren gözaltı ışık dolgusu nasıl yapılır? Gözaltı ışık dolgusu ne kadar kalır? Gözaltı ışık dolgusu sonrası ve öncesi hakkında merak edilenleri elmaelma.com olarak bir araya getirdik! 

YAŞLILIĞIN ERKEN HABERCİSİ GÖZALTI MORLUKLARI!

Yaşlılığın erken habercisi olan gözaltında oluşan ince çizgileri sizi olduğundan daha yaşlı ve yorgun görünmenize yardımcı oluyor. Ancak sağlıksız beslenme, alkol, sigara gibi alışkanlıkların ortaya çıkardığı göz altı morlukları gözaltında gölgelerin oluşmasına neden olmaktadır. 

GÖZALTI IŞIK DOLGUSU NASIL YAPILIR?

İnce yapıdaki gözaltı bölgesine özel olarak tasarlanan ince uçlu ucu sivri olmayan iğneler yardımı ile uygulanmaktadır. Kişinin gözaltı morluk derecesine göre kemik üstü kanül ile enjekte edilmektedir. Genellikle gözaltı ışık dolgusu için tek seans uygulanabilmektedir. Ancak kişinin gözaltı durumuna göre yaklaşık 1 ay kadar sonra ufak dokunuşlar yapılabilmektedir.

GÖZALTI IŞIK DOLGUSU SONRASI İYİLEŞME NASIL OLUR?

Gözaltı ışık dolgusu sonrası hasta günlük sosyal hayatına kaldığı yerden devam edebilmektedir. Her uygulama sonrası ufak tefek morluk ve küçük şişmeler olabilir. Ancak bu durum hastayı tedirgin edecek boyutlarda değildir. Uygulama sonrası morarma ve şişkil bir kaç gün içerisinde eski haline dönecektir.