İnce telli ve seyrek saçlar nasıl gürleşir bakımı nasıl olmalıdır?

Çabuk yağlanıp çabuk sönen ince telli saçlarınızı daha dolgun göstermek istiyorsanız sizler için hazırladığımız yöntemlere göz atabilirsiniz.

İnce telli ve seyrek görünen saçlarınızı olduğundan daha dolgun görünmesini istiyorsanız sizler için hazırladığımız yöntemler sayesinde dolgun ve güçlü saçlara sahip olabilirsiniz. Unutmayın her şeyin bir çözüm yolu vardır. İşte ince telli saçlarınız için çözüm yöntemleri...

SAÇ KURUTMA NASIL OLMALI?

Saçlarınızı daha hacimli gösterme yollarından biri de duş sonrası saşç kurutma işlemidir. Saçlarını yer çekimine doğru eğip kuruttuğunuzda saçlarınız olduğundan daha hacimli görünecektir.

İNCE TELLİLER İÇİN SAÇ KREMLERİ

Özellikle saç telleri ince ve saçları seyrek olan kişiler saç kremi kullanırken dikkat etmeliler. Bunun nedeni saçları daha kolay bir şekilde taranmasına yardımcı olan saç kremleri çoğu zaman saç yapısı ince telli olanlar için saçları olduğundan daha sönük ve çabuk yağlanmasına neden olmaktadır. Ancak yinede saç kremsiz yapamam diyorsanız saçınızın yapısına uygun ince telli saçlar için olanı seçmelisiniz.

SAÇ KESİMİ 

Saçın hacimli görünmesini isteyenlerin dikkat etmeleri gereken bir diğer yöntem ise saç kesim şeklidir. Eğerki ince telli ve seyrek saçlara sahipseniz düz kesimler ve oval kesimler saçlarınızı hacimli göstermek yerine cansız ve seyrek görünmesine neden olacaktır. Bu nedenle katlı kesimler tam olarak size göre!

RENK SKALASI

Saçlarınıza ara ara farklı renkleri boyatarak ışıltılı bir görünüm kazandırarak saçlarınıza hacim görünümü katabilirsiniz.

DOLGUNLAŞTIRICI ÜRÜNLER

Saçlarınızı dolgun göstermenin bir başka yolu da dolgunlaştırıcı ürünlerdir. Dilerseniz saçlarınızı gün içerisinde dolgun göstermenize yardımcı olan yar yapınıza uygun saç ürünlerini kullanabilirsiniz.