Kırık saç uçları için maske tarifleri hem pratik hem ekonomik!

Kırık saç uçları için doğal maske tarifleri neler? Kırık saç uçlarından kurtulmanın en etkili 3 yolunu sizler için araştırdık. İşte en etkili maske tarifleri!

'Saçlarımda çok kırık var! Ne yaparsam yapayım bir türlü kurtulamıyorum' diyorsanız çözümü çok basit! Evde uygulayacağınız doğal yöntemlerle hem saçlarınızı canlandırabilecek hem de daha sağlıklı bir görünüm kazanmasını sağlayabileceksiniz. Üstelik oldukça pratik ve ekonomik. Peki kırık saç uçları için doğal maske tarifleri neler? bu sorunun detaylı yanıtını gelin hep beraber öğrenelim. İşte kırık saç uçlarından kurtulmanın en etkili 3 yolu! 

Saç kırıklarınıza veda edin! 

Saç uçlarınızdaki kırıkları gidermenin en etkili yolu zeytinyağıdır. Sağlık için oldukça faydalı olan zeytinyağı saça da oldukça faydalıdır. Saç kırıkları için mucizevi etki gösteren zeytinyağı maskesini yapmakta oldukça kolay. Yapmanız gereken tek şey saçınıza zeytinyağını uygulamak ve bonae yardımıyla saçınızı kapatmak. Ardından vitaminili bir şampuanla yıkamanız yeterli olacaktır. Bu işlemi haftada 2 ya da 3 kere uygulayınca saçlarınızdaki değişimi fark edeceksiniz.

Doğal yağlardan yararlanın

 Hintyağını, hardal yağını ve zeytinyağını bir kapta karıştırın.Daha sonra bu karışımı ılık olana kadar ısıtın.Bu karışımı saç derinize masaj yaparak uygulayın ve 30 dakika saçınızda bekletin. Hepsi bu kadar! Saç uçlarınızdaki kırıklara çok iyi geldiğini fark edeceksiniz. 

Badem yağı ile saçlarınızı canlandırın 

Sağlıklı ve canlı saçlara sahip olmanın bir başka yolu da badem yağıdır. Badem yağı sayesinde saçlarınızdaki kırıklardan kurtulabilecek daha canlı ve parlak görünen saçlara sahip olabileceksiniz. 1 çorba kaşığı badem yağını, 1 çay kaşığı balı ve 1 yumurtanın beyazını iyice karıştırın ve saçınıza uygulayın. Değişimi kısa süre içerisinde fark edeceksiniz.