Bebek'te şenlik var!

Her sene düzenlenen "Bebek Şenliği", bu sene de üç gün boyunca Bebek Parkı ve çevresine renk katacak.

Bebek 3 - 5 Haziran tarihleri arasında geleneksel eğlencesi ile coşuyor!

Beşiktaş Belediyesi tarafından düzenlenen ücretsiz etkinliğin programı ise şöyle:

03 Haziran

Tüm gün Dinamo FM çalışanı DJ'lerin performansları tüm gün boyunca sürecek. Akşam ise sahneyi çeşitli müzik grupları dolduracak.

Şenlik 11:00'dan 23:00'a kadar açık olacak. Keyifli şenlik Beşiktaş Belediye Başkanı Sn. İsmail ünal'ın konuşması ile başlayacak. Eğer alışveriş ve eğlence koşturması arasında yemek standlarını gezmeyi de unutmayın. Çünkü saat 18:00'daki 'Carnaval Turco' ve 20:00'daki 'Sattas' konserleri için enerjiye ihtiyacınız olacak!

04 Haziran

4 Haziran Cumartesi günü 17:30’da 'Melis Danişmend' konseriyle başlayacak gece, 18:45’te “Kerim Soysal ve Vahram Gesar”ın DJ performansı ve 20:00’de “Can Bonomo” konseriyle devam edecek.

5 Haziran

05 Haziran Pazar günü 18:00’de 'Social Inclusions' ve 20:00’de “Rebel Moves”un muhteşem performanslarıyla şenlik son bulacak.

Şenlikten diğer ayrıntılar:

Galatamoda

Bebek Şenliği’nin her sene konuğu Moda Tasarımcıları Derneği tarafından gerçekleştirilen Galatamoda, bu yıl da Türkiye’nin en önemli moda tasarımcıları ile birbirinden yetenekli genç moda tasarımcılarını bir araya getiriyor. Bahar Korçan, Gamze Saraçoğlu, İdil Tarzi, Tuvana Büyükçınar ve Simay Bülbül gibi isimlerin de aralarında yer aldığı en önemli tasarımcılar koleksiyonlarını İstanbullular'ın beğenisine sunuyor.

Bebek Gurme Pazarı

Bebek Gurme Pazarı ünlü gurme yiyecek ve içecek markalarının yer aldığı modern bir pazar...  Genç ve özgün tasarımcıların giysi, takı, ev eşyası vb. gibi çalışmalarını da sergileyeceği pazarda çocuklar da unutulmamış. Eğlenceli aktiviteler, oyun alanları, atölyeler ile çocuklar da istanbul'da olmanın tadını çıkaracak.