Buse Terim kimdir sosyal medyada fiziğini eleştirenlere sert çıktı!

Buse Terim kimdir? Buse Terim, sosyal medyada paylaştığı fotoğraflara gelen eleştirilere dayanamayıp isyan etti!

 Eski Teknik Direktör Fatih Terim'in modacı kızı Buse Terim, sosyal medyada fotoğraf paylaştı. Fotoğrafı gören takipçileri, Buse Terim'i eleştiri yağmuruna tuttu. Buse Terim 18 ay arayla ikinci çocuğunu dünyaya getirdi. Hamilelik esnasında aldığı kiloları veremeyen Buse Terim, takipçilerinin hışmına uğradı. Fotoğrafına çirkin yorum yapanları görünce çileden çıktı, eleştiri yapanlara cevabı sert oldu.Ünlü modacıya ilk destek şarkıcı Hadise'den geldi. Yapılan yorumları gören Hadise, yorumları kendi sayfasında paylaşarak Buse'ye destek çıktı. 

YAPILAN ÇİRKİN YORUMLARA DAHA FAZLA DAYANAMADI 

İki çocuk annesi olan Buse Terim, sosyal medyada paylaştığı fotoğrafların altına yaptıkları yorumlarla fiziğini eleştirenlere sert yanıt verdi. Yapılan çirkin yorumları paylaşan Terim, sosyal medyada isyan etti. Yapılan kötü yorumların yarısının kadın olduğuna dikkat çeken Buse Terim'e bir destek de Hadise'den geldi. Terim'in gönderilerini kendi hesabından paylaşan şarkıcı Hadise de, 'Bizim ülkemizde hala kadın kadının en büyük düşmanı. Bir kadın olarak başka kadına ayı demek nedir?' diye sordu.

İşte Buse Terim ve Hadise'nin o paylaşımları:

"HİÇ UTANMIYOR MUSUN?"

"Bakın bu yorumları yazanların yarısı kadın. Bana zevksiz de, kötü giyiniyor de, yakışmamış de, hepsi kabulüm. Ama kendi hemcinsin bir kadına 'ayı' demek? Hiç utanmıyor musun bunları yazarken? Ben okurken senden utanıyorum. Ya sen? Ben 18 ay arayla iki tane çocuk doğurdum. Bir tanesi daha yeni 6 aylık olacak. İkisini de emzirdim. İki tane sezeryan oldum. Sen bir kadının hamile kalıp, çocuk doğurduktan sonra nasıl değiştiğini bilir misin? Vücudun, hormonlarının nasıl tepetaklak olduğunu? Belli ki bilmiyorsun, bilsen böyle konuşmazsın. Gerçi bilsen de konuşursun, öyle kötü kalplisiniz siz."

"BEN KİLOMU VERİNCE NE DİYECEKSİNİZ?"

"Sırf bu yüzden işim olan sosyal medyadan soğudum. Bu kadar sığ bakan, bu kadar insanları sadece fiziksel yönüyle eleştiren sadece siz varsınız. Kadının kadına yaptığını başka kimse yapmıyor. Beni rahat bırakın, ben kilomu da vericem siz o zaman ne diyeceksiniz? Dur ben söyleyeyim 'Zayıflık hiç yakışmadı, eski haliniz daha iyiydi' diyeceksiniz. Öyle kafanız karışık çünkü. Son olarak şunu söyleyeceğim. Benim kiloma, boyuma, vücuduma bakma. Yaptığım şeylere bak. Bakış açını değiştir. Kadınları kilo, zayıflık, vücut olarak görmekten vazgeç. Kadınlar dünyayı yönetiyor. Kilo yerine neler yaptığıma bak. Takdir etmeyi öğren ve her şeyden önce senin bir hemcinsin olduğumu hatırla."

BUSE TERİM KİMDİR?

Buse Terim, 21 Ağustos 1990 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Annesi Fulya Terim, babası Teknik Direktör Fatih Terim’dir. Merve adında ablası vardır. Okuduğu Yüzyıl Işıl Koleji’nden 2007 yılında mezun oldu.Hobi olarak öğrencilik yıllarında başladığı moda blogger’lığını daha profesyonel bir platforma taşımak için kolları sıvadı. Blogunda stil ipuçlarından sezonun trendlerine kadar her şeyi incelerken, bir yandan da ünlülerin gardıroplarına girerek stillerini inceliyor ve ‘her karakter ayrı bir gardrop‘tur mantığı ile çalışıyor.