Eda Taşpınar'ın ilk yaptığı mesleği duyanları şoke etti kusan mankenlerin saçlarını tutuyordum!

Cesur paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen sosyetik güzel Eda Taşpınar'ın ilk mesleğinin kusan mankenlerin saçını tutmak olduğunu duyanlar şoke oluyor!

Sosyetik güzel Eda Taşpınar son verdiği röpörtajda yaptığı açıklamalarla duyanları şoke etti. İlk yaptığı mesleğinin ne olduğunu açıklayan Taşpınar, açıklamaları ile herkesi şaşkına uğrattı. Armani, Stella McCartney ve Maxmara olmak üzere birçok ünlü markanın defilelerinde stajyer olarak çalıştığını söyleyen Taşpınar, "Blumik mankenler vardı. Defile aralarında kusuyorlardı. Kusarken saçlarını, başlarını tutup bir yere çarpmalarını engelliyor, üstlerini temizliyordum.'' diyerek duyanların midesini alt üst edecek açıklamalarda bulundu. 

"KUSAN MANKENLERİN SAÇLARINI TUTUYORDUM"

Sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarla sık sık gündeme veren Eda Taşpınar, verdiği röportajda ilk yaptığı mesleği şöyle anlattı: "Blumik mankenler vardı. Defile aralarında kusuyorlardı. Kusarken saçlarını, başlarını tutup bir yere çarpmalarını engelliyor, üstlerini temizliyordum. Görevim buydu. Bir de kahve ve koli taşıyordum."