İşte Benim Stilim Nazlı Hamarat'ın bebeğinin babası konuştu işte

İşte Benim Stilim yarışmasıyla ünlenen Nazlı Hamarat hamile. Nazlı Hamarat'ın bebeğinin babası ise merak konusuydu işte babanın ve Hamarat'ın açıklamaları.

İşte Benim Stilim yarışmacısı Nazlı Hamarat hamile. Instagram hesabından büyüyen karnının fotoğraflarını paylaşan Nazlı Hamarat bebeğinin babasının kim olduğunu ise sır gibi saklıyor. Instargam'da Nazlı Hamarat hesabını takip edenler ise durmadan 'Bebeğinin babası kim?' diye soruyor. Takipçilerinin yoğun baskısına dayanamayan Nazlı Hamarat sonunda bebeğinin babasıyla ilgili açıklama yaptı. Ancak bu kez de yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. 

NAZLI HAMARAT: 'BEBEĞİN BABASI BİR HATAYDI'

Hamilelikte son ayına giren Nazlı Hamarat, Instagram hesabından bebeğinin babasını soran takipçisine yanıt verdi. Hamarat, 'Babasını öğrendiğinizde üzülürsünüz diye korkuyorum. O bir hataydı ama bir meleği bu yüzden cezalandırmak istemedim' dedi.

NAZLI HAMARAT'IN BEBEĞİNİN BABASI AYDIN GAFFAR ÇIKTI

Nazlı Hamarat, eşinin ölümünden sonra evlenmemiş fakat birkaç ay sonra Aydın Gaffar ile aşk yaşamaya başlamıştı. Hamarat'ın bebeğinin gündem olması sonrası Aydın Gaffar açıklama yaparak bebeğin babası olduğunu söyledi. 

Aydın Gaffar “Bebeğin babası benim. Bebeğimiz uzaydan gelmedi” dedi.

NAZLI HAMARAT'IN EŞİ BOĞAZI KESİLEREK ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

İşte Benim Stilim yarışması sonrası bir magazin figürüne dönüşen Nazlı Hamarat'ın ismi eşi Emir Şaşmaz'ın Ukrayna'da öldürülmesi sonrası gündemden bir süre düşmemişti. Nazlı Hamarat'ın eşi Emir Şaşmaz, Ukrayna'da boğazı kesilerek öldürülmüştü.